CLOSTAT HC SP DRY

Clostat er et tarmstabiliserende tilskuddsfôr. Produktet inneholder levende mikroorganismer som bidrar til å stabilisere tarmfloraen.

Clostat er et tarmstabiliserende tilskuddsfôr. Produktet inneholder levende mikroorganismer som bidrar til å stabilisere tarmfloraen. Clostat anbefales brukt for stabilisering av tarmfloraen på kyllinger der det er mistanke om økt risiko for koksidieskader i tarm og/eller oppvekst av klostridier. Brukes i samråd med veterinær.

Bruksanvisning ved oppstart 14 dagers alder:

Dag 14-18 tilsettes 100 gram pulver pr 1000 liter vann

Dag 18-32 tilsettes 50 gram pulver pr 1000 liter vann.
Avsluttes dag 32

Ved tidligere oppstart, tilsett 50g per 1000l vann hele innsettet

Rør ut den angitte pulvermengden (100 eller 50 gram) som skal gis pr 1000 liter i 10 liter kaldt vann. Bruk nøyaktig kjøkkenvekt. Dette blandes grundig til det er helt oppløst. Sett medisinblanderen på 1%. Etterfyll med ny blanding før tilførselen går tom. Må ikke brukes i kombinasjon med CID 2000.

Verktøylinje

Usedvanlig gul med naturlig kraftfôr

Har du noen gang knekt et solegg og lurt på hvorfor disse eggene har en så deilig gulfarge?

Svaret er enkelt, høna har spist et kraftfôr Felleskjøpet Rogaland Agder har utviklet i samarbeid med Prior, og fargen kommer fra helt naturlige og nøye utvalgte ingredienser.

Det er blitt hevdet at det er kunstige tilsetningstoffer som skaper fargen, dette stemmer ikke. Vi er en stor organisasjon og vi er konsekvente på at vi ikke tar snarveier. Hvis det koster å produsere noe skikkelig, så produserer vi det skikkelig og lar det koste.

Våre kunder er bønder og vi må skape produkter som forbrukerne har tillit til. Tillit er nøkkelen til alt vi jobber med, vi må ha tillit både hos kundene våre og hos sluttforbrukeren.

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640