HARTOG COMPACT LUZERNE

Varmebehandlet luzerne (alfalfa) høy. Produktet fungerer som en miljøberikelse og stimulerer til naturlig hakking og søking.

Varmebehandlet luzerne (alfalfa) høy. Produktet fungerer som en miljøberikelse og stimulerer til naturlig hakking og søking.

Hartog Compact Luzerne inneholder fiber og viktige næringsemner som kan bidra til god kvalitet på egg og kjøtt. Det naturlige innholdet av fargestoff i lucernen vil kunne gi en dypere eggeplommefarge.

Hartog Compact Luzerne leveres som hardpressede baller i plast på 20 kg som er enkle å desinfisere utvendig før man tar de inn i fjørfehuset.

Til slaktekylling og oppal av slaktekylling foreldredyr anbefales 1 ball per 2-3000 dyr fordelt jevnt i huset. Til produserende verpehøner anbefales 8-10 baller avhengig av størrelsen på huset og innredning.

Antall på pall/eske: 56 stk.

Verktøylinje

Usedvanlig gul med naturlig kraftfôr

Har du noen gang knekt et solegg og lurt på hvorfor disse eggene har en så deilig gulfarge?

Svaret er enkelt, høna har spist et kraftfôr Felleskjøpet Rogaland Agder har utviklet i samarbeid med Prior, og fargen kommer fra helt naturlige og nøye utvalgte ingredienser.

Det er blitt hevdet at det er kunstige tilsetningstoffer som skaper fargen, dette stemmer ikke. Vi er en stor organisasjon og vi er konsekvente på at vi ikke tar snarveier. Hvis det koster å produsere noe skikkelig, så produserer vi det skikkelig og lar det koste.

Våre kunder er bønder og vi må skape produkter som forbrukerne har tillit til. Tillit er nøkkelen til alt vi jobber med, vi må ha tillit både hos kundene våre og hos sluttforbrukeren.

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640