KROMAT HAKKEBLOKK

Naturtorv som kan brukes som miljøberikelse og som stimulerer til aktivitet og lek.

Kromat Hakkeblokk leveres av Norgro AS avd Degernes Torvstrøfabrikk, som er leverandør av torv som brukes til husdyrstrø. Torvblokkene skjæres ut av myra og tørkes før de pakkes i plast og lagres med tanke på å opprettholde torvas naturlige gode hygieniske kvalitet. Torva har lav pH og gir derfor dårlige forutsetninger for at parasitter og sykdomsfremkallende bakterier skal overleve og bringes inn i husdyrrommene.

De leveres i 4pk innpakket i plast.

Anbefalt bruk: 1 blokk per 1000 dyr og etterfylle ved behov.

Verktøylinje

Usedvanlig gul med naturlig kraftfôr

Har du noen gang knekt et solegg og lurt på hvorfor disse eggene har en så deilig gulfarge?

Svaret er enkelt, høna har spist et kraftfôr Felleskjøpet Rogaland Agder har utviklet i samarbeid med Prior, og fargen kommer fra helt naturlige og nøye utvalgte ingredienser.

Det er blitt hevdet at det er kunstige tilsetningstoffer som skaper fargen, dette stemmer ikke. Vi er en stor organisasjon og vi er konsekvente på at vi ikke tar snarveier. Hvis det koster å produsere noe skikkelig, så produserer vi det skikkelig og lar det koste.

Våre kunder er bønder og vi må skape produkter som forbrukerne har tillit til. Tillit er nøkkelen til alt vi jobber med, vi må ha tillit både hos kundene våre og hos sluttforbrukeren.

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640