PECKSTONE MINERALSTEIN FJØRFE

Mineralstein til eggleggende høner.

Mineralstein til eggleggende høner. Nytt produkt som best kan sammenlignes med en porøs mineralstein.

Steinen skal tilfredstille hønenes behov for pikking og nebbsliping og gir dermed økt aktivitetsnivå i tråd med deres naturlige instinkter.  Samtidig gir aktiviteten individuell opptak av kalsium, magnesium og natrium.

Kan også kjøpes som praktiske småsekker (enkle eller på pall)

Mengde: Steinene settes ut  i flokken der dyra ferdes.

100 stk på pall

 

Verktøylinje

Usedvanlig gul med naturlig kraftfôr

Har du noen gang knekt et solegg og lurt på hvorfor disse eggene har en så deilig gulfarge?

Svaret er enkelt, høna har spist et kraftfôr Felleskjøpet Rogaland Agder har utviklet i samarbeid med Prior, og fargen kommer fra helt naturlige og nøye utvalgte ingredienser.

Det er blitt hevdet at det er kunstige tilsetningstoffer som skaper fargen, dette stemmer ikke. Vi er en stor organisasjon og vi er konsekvente på at vi ikke tar snarveier. Hvis det koster å produsere noe skikkelig, så produserer vi det skikkelig og lar det koste.

Våre kunder er bønder og vi må skape produkter som forbrukerne har tillit til. Tillit er nøkkelen til alt vi jobber med, vi må ha tillit både hos kundene våre og hos sluttforbrukeren.

Personvernpolicy | firmapost@fkra.no

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger     Tlf: 51 88 70 00     E-post: firmapost@fkra.no    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640