Tusen takk

Tusen takk for hjelpen!

I løpet av de nærmeste dagene vil den planlagte stresstesten utfases. Vi ønsker å takke våre kunder for stor forståelse og tålmodighet. I løpet av helgen vil vareutvalget igjen være som før.

I forbindelse med bygging av ny fabrikk på Kvalaberg i 2018 har FKRA utført en øvelse med redusert sortiment.

Årsaken for stresstesten er for å sjekke ut kapasiteten for den planlagte utbyggingen.

Tilbake til vanlig sortiment
Vi går fra i dag av, gradvis tilbake til vanlig sortiment. I løpet av helgen er vi tilbake i full drift. Merk at det kan forekomme sorter med noe lenger leveringstid på i starten av neste uke.

Vi har gjort oss nyttige erfaringer og perioden. Vi er nå bedre rustet til den planlagte oppgraderingen av fabrikken sommeren 2018.

Igjen tusen takk for tålmodigheten.

Publisert 31. August 2017 - Aasne Aasland

 

Verktøylinje

Usedvanlig gul med naturlig kraftfôr

Har du noen gang knekt et solegg og lurt på hvorfor disse eggene har en så deilig gulfarge?

Svaret er enkelt, høna har spist et kraftfôr Felleskjøpet Rogaland Agder har utviklet i samarbeid med Prior, og fargen kommer fra helt naturlige og nøye utvalgte ingredienser.

Det er blitt hevdet at det er kunstige tilsetningstoffer som skaper fargen, dette stemmer ikke. Vi er en stor organisasjon og vi er konsekvente på at vi ikke tar snarveier. Hvis det koster å produsere noe skikkelig, så produserer vi det skikkelig og lar det koste.

Våre kunder er bønder og vi må skape produkter som forbrukerne har tillit til. Tillit er nøkkelen til alt vi jobber med, vi må ha tillit både hos kundene våre og hos sluttforbrukeren.

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger     Tlf: 51 88 70 00     E-post: firmapost@fkra.no    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640