Søk

Du er her:

Utvidelse av slaktekyllingsortimentet
Kromat Kylling 2 Enkel
Kromat Kylling 2 Enkel - nytt fôr til slaktekylling

Utvidelse av slaktekyllingsortimentet

Som en del av vårt utviklingsarbeid lanserer vi nå Kromat Kylling 2 Enkel. Dette er en blanding med lavere energi- og proteininnhold enn Kromat Kylling 2 Låg og Kromat Kylling 2 Høg.


Blandingen er ment som et verktøy for å treffe målvekt på slaktekylling. Den er, som navnet tilsier, en enklere blanding enn det øvrige sortimentet når det gjelder råvaresammensetning.Som en svakere blanding gir den et høyere fôrforbruk, rundt 2,30 kg/kg slakt, når den kombineres med Kromat Kylling 2 Låg. I feltforsøk var blandingen lønnsom på grunn av en vesentlig lavere pris. Slaktevektene var 35-50 gram lavere enn ved bruk av Kromat Kylling 2 Låg.

Kromat Kylling 2 Enkel anbefales å bruke fra 23 dagers alder, etter Kromat Kylling 2 Låg eller Kromat Kylling Høg. Blandingen kan også brukes fra dag 18, men bland den da 50/50 i et par dager med annet vekstfôr, for å gi en forsiktig overgang.

Bestillingstid er 2 dager.

 

Ta gjerne kontakt med en av våre konsulenter på fjørfe:

         Maria Risdal - Fagleder fjørfe    
Tlf: 415 03 914
E-post: maria.risdal@fkra.no
         Svein Kjetil Litlehamar - Salgsleder kraftfôr
Tlf: 912 41 362
E-post: sveinkjetil.litlehamar@fkra.no

 Saken er tatt fra Vårt Felleskjøp vår 2019
Les hele magasinet her

 

 

Verktøylinje

Usedvanlig gul med naturlig kraftfôr

Har du noen gang knekt et solegg og lurt på hvorfor disse eggene har en så deilig gulfarge?

Svaret er enkelt, høna har spist et kraftfôr Felleskjøpet Rogaland Agder har utviklet i samarbeid med Prior, og fargen kommer fra helt naturlige og nøye utvalgte ingredienser.

Det er blitt hevdet at det er kunstige tilsetningstoffer som skaper fargen, dette stemmer ikke. Vi er en stor organisasjon og vi er konsekvente på at vi ikke tar snarveier. Hvis det koster å produsere noe skikkelig, så produserer vi det skikkelig og lar det koste.

Våre kunder er bønder og vi må skape produkter som forbrukerne har tillit til. Tillit er nøkkelen til alt vi jobber med, vi må ha tillit både hos kundene våre og hos sluttforbrukeren.

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640