Søk

Du er her:

Webinar - vask og desinfeksjon av fjørfehus!

Vask og desinfeksjon av fjørfehus, bli med på vårt webinar!

Den 15. desember kl. 12 kan du delta på webinar for desinfeksjon og vask av fjørfehus. For å gjøre prosessen så enkel og praktisk som mulig, gir vi deg konkrete råd, tips og triks.

 

Når: Tirsdag 15.desember kl. 12.00

Hvor: Teams, følg denne linken: Kromat webinar: Vask og desinfeksjon av fjørfehus

 

Den nyklekte kyllingen kommer fra et beskyttet og sterilt miljø inne i egget. Dette gjør kyllingen ekstra mottakelig for sykdom de første ukene i livet. Rengjøring og desinfeksjon mellom innsett er derfor grunnleggende for et godt innsett. Ved å redusere smittepresset sikrer du kyllingen den beste starten på livet, og legger grunnlaget for både god dyrevelferd og et godt dekningsbidrag. I foredraget tar vi for oss konkrete råd og tips, slik at vaskeprosessen blir så enkel og praktisk som mulig. Vi vil at du skal lykkes hver gang!

 

Foredragsholder er veterinær Solveig Bugge Sveri, som jobber i Veso som er Felleskjøpets leverandør av vask og desinfeksjonsmidler. Solveig er utdannet veterinær fra Norges Veterinærhøyskole og at bakgrunn med flere år i kombinert klinisk praksis hvor hun har jobbet med både produksjonsdyr, hest og smådyr. Solveig har en bred forståelse for smittevern i praksis og forklarer på en lettfattelig måte.

 

Meld deg på webinaret her:

      

 

Vi bruker Microsoft Teams for å holde våre webinarer.

 • PC og Mac Ved bruk av PC eller Mac kan du se webinaret uten å laste Microsoft Teams-appen:
  1. Klikk på linken på webinaret
  2. Du får opp et Microsoft Teams-bilde, trykk på knappen «Se på nettet i stedet»
  3. Du får opp bilde med velkommen til live-arrangementet –  du trenger ikke trykke på knappen for login, men trykk på teksten under der det står «Bli med anonymt» for å delta.
    
 • Smarttelefon og nettbrett: Skal du se webinaret på din smarttelefon eller nettbrett? Da må du laste ned Microsoft Teams-appen om du ikke har den fra før – og gjør det gjerne i god tid før møtestart!
 1. Klikk på linken for webinaret.
 2. Last ned appen ved å trykke App store eller Google Play (skal ikke koste noe)
 3. Åpne appen og last ned.
 4. Trykk på knappen «Bli med som gjest».
 5. Skriv inn navnet ditt i feltet som kommer opp og trykk på «Bli med i møtet

Om du allerede har Microsoft Teams-appen på enheten du skal se på, kan du se bort fra punktene over og kun klikke på linken for webinaret for å delta.

 


Publisert 1. desember - Maria Risdal

Verktøylinje

Usedvanlig gul med naturlig kraftfôr

Har du noen gang knekt et solegg og lurt på hvorfor disse eggene har en så deilig gulfarge?

Svaret er enkelt, høna har spist et kraftfôr Felleskjøpet Rogaland Agder har utviklet i samarbeid med Prior, og fargen kommer fra helt naturlige og nøye utvalgte ingredienser.

Det er blitt hevdet at det er kunstige tilsetningstoffer som skaper fargen, dette stemmer ikke. Vi er en stor organisasjon og vi er konsekvente på at vi ikke tar snarveier. Hvis det koster å produsere noe skikkelig, så produserer vi det skikkelig og lar det koste.

Våre kunder er bønder og vi må skape produkter som forbrukerne har tillit til. Tillit er nøkkelen til alt vi jobber med, vi må ha tillit både hos kundene våre og hos sluttforbrukeren.

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640