Vi lanserer FK Kylling Tarmhelse!

Vi lanserer FK Kylling Tarmhelse!

Felleskjøpet Rogaland Agder har utviklet et kraftfôr som er ideelt å bruke ved gjentakende utfordringer og behov for å bruke probiotikaen Clostat.

Våre kraftfôrblandinger til slaktekylling inneholder en type probiotika som har dokumentert positiv effekt på tarmhelse.  Den har i vitenskapelige forsøk vist å forbedre tarmens mikroflora, hemme utvikling av skadelige mikroorganismer, redusere dødelighet, forbedre tilvekst og forbedre fôrforbruk.

Felleskjøpet Rogaland Agder lanserer nå FK Kylling Tarmhelse. Målet er å hente ut enda mer av den positive effekten av probiotika der det er behov, istedenfor å ta i bruk Clostat. Dermed er det også tidsbesparende.

Felttestene våre har vist gode resultater og tilbakemeldingene har vært bra. Det er meldt om lav dødelighet og god tilvekst.

FK Kylling Tarmhelse har 4 dagers bestillingstid og brukes som KROMAT Kylling 2 Låg.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål!

Publisert 25.september 2017 - Maria Risdal

Verktøylinje

Usedvanlig gul med naturlig kraftfôr

Har du noen gang knekt et solegg og lurt på hvorfor disse eggene har en så deilig gulfarge?

Svaret er enkelt, høna har spist et kraftfôr Felleskjøpet Rogaland Agder har utviklet i samarbeid med Prior, og fargen kommer fra helt naturlige og nøye utvalgte ingredienser.

Det er blitt hevdet at det er kunstige tilsetningstoffer som skaper fargen, dette stemmer ikke. Vi er en stor organisasjon og vi er konsekvente på at vi ikke tar snarveier. Hvis det koster å produsere noe skikkelig, så produserer vi det skikkelig og lar det koste.

Våre kunder er bønder og vi må skape produkter som forbrukerne har tillit til. Tillit er nøkkelen til alt vi jobber med, vi må ha tillit både hos kundene våre og hos sluttforbrukeren.

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640