Søk

Du er her:

FKRA blir hovedsponsor for gladmaten

FKRA blir hovedsponsor for gladmaten

Det er en stor glede å dele nyheten om at FKRA går inn som hovedsponsor for Gladmat-festivalen i jubileumsåret 2018.

Pressemelding 12.januar 2018

Du har sett tankbilene i trafikken, fullastet med dyrefôr på vei ut til regionens bønder. Slagordet på bilene er "Med mat i tankene". Felleskjøpet Rogaland Agder jobber nemlig med sluttproduktet – maten vi setter på bordet – i tankene. Snakk om perfekt sponsor for Gladmat 2018!
 
Det er med stor glede Gladmat kan dele nyheten om at Felleskjøpet Rogaland Agder går inn som støttespiller for Gladmat-festivalen i jubileumsåret 2018.

– Vi ønsker å fremheve landbrukets viktige rolle for kvaliteten på maten, og da passer det godt å spille på lag med Gladmat, sier Per Harald Vabø, administrerende direktør i Felleskjøpet Rogaland Agder.

Felleskjøpet Rogaland Agder (FKRA) er en samvirkebedrift eid av 8000 bønder og er en spydspiss i utviklingen av landbruket. De utvikler, produserer og selger kraftfôr, gjødsel og såvarer, og påvirker dermed kvaliteten og sikkerheten til maten vi spiser.
 
Viktig støttespiller i jubileumsåret
– Dette er uvurderlig for Gladmat, sier daglig leder Maren Skjelde.

Gladmat fyller 20 år i 2018, og festivalen har bidratt til å gjøre Rogaland kjent som Norges matfylke. Hele 20-30 % av råvareoppstrømmen i Norge kommer fra denne regionen, og mange av disse råvarene og produsentene serverer sine produkter under Gladmat.

– Med Felleskjøpet får vi knyttet til oss en bedrift som er assosiert med høy kvalitet og innovasjon, og med en medlemsmasse som består av matprodusenter. Det kunne ikke passet bedre, slår Skjelde fast.

Gladmat har som mål å øke fokuset på det faglige innholdet for å beholde posisjonen som landets viktigste matforum, samtidig som kvaliteten på folkefesten skal bli enda bedre. Festivalen er helt avhengig av sponsorer og gode hjelpere for å få dette til.

Vi ønsker Felleskjøpet velkommen inn i Gladmat-familien!

Publisert 12. januar 2018

 

 

Verktøylinje

Velkommen til kundesenter

Bestiller du varer fra vår nettløsning vil du få full oversikt over dine bestillinger, bedre kontroll, enklere bestillingsrutiner og samtidig høyere rabatt på dine bestillinger.

994 30 640 - Telefon for bestilling av kraftfôr og plantekulturprodukter
(telefonsvarer etter arbeidstid)

Hastebestillinger vakttelefon: 907 43 675
(fredag 15.00-20.00, lørdag og søndag 08-20.

Lørdag, søndag og helligdager vil kraftfôret som regel bli kjørt ut mellom 09-15.

*Leveranser på lørdager blir belastet et gebyr på kr 1 000,-
*Leveranser på søndag og helligdager blir belastet et gebyr på kr 2 000,-

Bestillingsrabatt
1 % rabatt på kraftfôr i bulk (standard sortiment) ved bestilling innen klokken 12 to arbeidsdager før ønsket levering.

Bestilling via internett gir kr 100,- i rabatt for hver bestilling over kr 5000,-.

Har du prøvd hurtigbestilling?
Vi viser deg hvor enkelt det er

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640