Søk

Du er her:

Kraftfôrfabrikken på Kvalaberg

God sommer fra kraftfôrfabrikken!

Produksjonen av kraftfôr etter oppstart har vært rekordhøy, dette skyldes både grovfôrsituasjonen og en økning i salget av fjørfefôr.

Teknisk sett har fabrikken som helhet fungert bra, og kapasiteten har det potensialet som ble forespeilet. Forventningene hos oss ansatte til fabrikken er stor og dette har vi også kommunisert ut til våre medlemmer.

Noen utfordringer har vi hatt, og det skyldes både produksjonsutstyr, styringssystem og kunnskap om hvordan fabrikken fungerer. Med en så omfattende ombygging som dette har vært, må vi beregne flere måneder med finjustering av diverse utstyr. Her inngår også et omfattende samarbeid med leverandørene, for å optimalisere fabrikken.
 

  • Kjemisk innhold som vitaminer/mineraler, protein mm har vært veldig bra i hele perioden, det er svært få avvik
     
  • Det er fortsatt utfordrende når vi får bestillinger for levering samme dag, dette prøver vi å imøtekomme etter beste evne
     
  • Vi prioriterer å redusere mjølandelen i pelletsblandinger, og det er investert i mye utstyr for å få dette til. Arbeidet med å finne rett formalingsstruktur gjennom møllene har vært ekstra krevende, og i perioder har dette dessverre medført svakere pelletskvalitet enn ønsket – det beklager vi!
     
  • Noe utstyr har vi bedt leverandøren om å modifisere, og dette vil ta noe tid grunnet lang leveringstid. Vi regner med at modifisert utstyr er på plass i løpet av oktober 2019. 

 

Utover disse punktene så jobbes det kontinuerlig med optimalisering av små og store ting i fabrikken, i samarbeid med leverandørene. Vi har fått svært mange tilbakemeldinger om våre leveranser av kraftfôr, de fleste gode og noen mindre positive.

For øyeblikket måler vi en stadig bedre pelletskvalitet på det som blir levert med bil. Målet er å holde en god og stabil pelletskvalitet fremover.

 

Vi ønsker alle våre medlemmer en riktig god sommer!

 

 

Publisert 27. juni 2019 - Aasne Aasland

 

 

 

 

 

 

 

Verktøylinje

Velkommen til kundesenter

Bestiller du varer fra vår nettløsning vil du få full oversikt over dine bestillinger, bedre kontroll, enklere bestillingsrutiner og samtidig høyere rabatt på dine bestillinger.

994 30 640 - Telefon for bestilling av kraftfôr og plantekulturprodukter
(telefonsvarer etter arbeidstid)

Hastebestillinger vakttelefon: 907 43 675
(fredag 15.00-20.00, lørdag og søndag 08-20.

Lørdag, søndag og helligdager vil kraftfôret som regel bli kjørt ut mellom 09-15.

*Leveranser på lørdager blir belastet et gebyr på kr 1 000,-
*Leveranser på søndag og helligdager blir belastet et gebyr på kr 2 000,-

Bestillingsrabatt
1 % rabatt på kraftfôr i bulk (standard sortiment) ved bestilling innen klokken 12 to arbeidsdager før ønsket levering.

Bestilling via internett gir kr 100,- i rabatt for hver bestilling over kr 5000,-.

Har du prøvd hurtigbestilling?
Vi viser deg hvor enkelt det er

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640