Champion basissortiment

Champion BASIS

Champions basisfôr er hverdagsfôret som dekker behovene til de aller fleste hester! Basisfôrene leveres i fargerike papirsekker, og de fleste kan i tillegg leveres i storsekk eller i bulk.


CHAMPIONS BLÅ SERIE - med vitaminer og mineraler
 

Champions blå serie består av kraftfôr som er tilsatt vitaminer og mineraler for å dekke hestens behov når det gis anbefalte mengder.
 

Championteamet følger med på forskning i inn- og utland, og oppdaterer fôrenes vitamin- og mineralinnhold årlig. Mineralinnholdet i norsk grovfôr varierer hvert år etter hvordan vekstsesongen har vært, og Champions blå serie blir hver høst oppdatert slik at mineralinnholdet passer til årets grovfôr. Fôr i den blå serien bør være basis i fôrrasjonen til de fleste hester.
 

Du kan velge kraftfôr i den blå serien både fra vårt basissortiment og vårt premiumsortiment. Det er mulig å kombinere flere fôr i den blå serien, men mengdene må tilpasses slik at hesten ikke får for mye vitaminer eller mineraler. Hester som får mindre enn anbefalte mengder skal i tillegg tildeles Champion Multitilskudd for å være sikret at alle behov blir dekket.

 

 

Finn din nærmeste FK-butikk
 


 

Publisert 13. mars - Ådne Undheim

Verktøylinje

Vi kan hest!

Som eneste kraftfôrleverandør tilbyr vi oppsett av fôrplan, faglig råd og veiledning innen hestefaget.

Felleskjøpets fagpersoner på hest er direkte involvert i produktutvikling og produksjon av våre Champion produkter.
I tillegg har vi et internasjonalt nettverk som sørger for av vi til enhver tid har riktige produkter å tilby våre hestekunder.

Felleskjøpet Rogaland Agder utfører analyser av grovfôr til hest på vårt laboratorium i Stavanger. Næringsverdiene i grovfôret hjelper deg til å velge det riktige kraftfôret til din hest.

I Felleskjøpet Rogaland Agder, med kontorsted i Stavanger, er Ådne Undheim vår fagkonsulent på hest.
Har du spørsmål angående hest eller ønsker en skreddersydd fôrplan til din hest, ta gjerne kontakt med Ådne.
 

Ådne Undheim
Fagkonsulent Storfe og Hest


Tlf: 907 62 714
E-post: aadne.undheim@fkra.no

 

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640