Champion Diamant

Champion diamant

Champion Diamant er et müslifôr som inneholder mange eksklusive råvarer og sunne godbiter for hesten. Hele 30% luserne sikrer et høyt fiberinnhold, mens 15% eple gjør fôret fristende for hesten samtidig som det er en god kilde til pektin.

Pektin er kjent for sin evne til å stabilisere hestens fordøyelse, og reduserer problemer med diarè i stressituasjoner og ved fôrskifter.

Champion Diamant har meget lavt innhold av stivelse og et høyt fiber- og fettinnhold. Fôret har forholdsvis lavt energiinnhold, og kan gjerne brukes som et smakfullt tilskudd til annet kraftfôr eller som eneste kraftfôr til hester i lett trening.

Champion Diamant har et høyere vitamin- og mineralinnhold enn de fleste andre Championfôr, derfor trengs mindre mengder av dette fôret for å dekke alle vitamin- og mineralbehov hos hesten.

Tips
* På grunn av det høye vitamin- og mineralinnholdet kan det maksimalt gis 0,8 kg Champion Diamant per 100 kg kroppsvekt daglig.

 

Verktøylinje

Vi kan hest!

Som eneste kraftfôrleverandør tilbyr vi oppsett av fôrplan, faglig råd og veiledning innen hestefaget.

Felleskjøpets fagpersoner på hest er direkte involvert i produktutvikling og produksjon av våre Champion produkter.
I tillegg har vi et internasjonalt nettverk som sørger for av vi til enhver tid har riktige produkter å tilby våre hestekunder.

Felleskjøpet Rogaland Agder utfører analyser av grovfôr til hest på vårt laboratorium i Stavanger. Næringsverdiene i grovfôret hjelper deg til å velge det riktige kraftfôret til din hest.

I Felleskjøpet Rogaland Agder, med kontorsted i Stavanger, er Ådne Undheim vår fagkonsulent på hest.
Har du spørsmål angående hest eller ønsker en skreddersydd fôrplan til din hest, ta gjerne kontakt med Ådne.
 

Ådne Undheim
Fagkonsulent Storfe og Hest


Tlf: 907 62 714
E-post: aadne.undheim@fkra.no

 

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640