Champion TEMPO

Champion Tempo er et müslifôr spesialutviklet til sportshester med høyt prestasjonsnivå. Egner seg også godt som appetittvekker til matleie hester.

Champion Tempo er et müslifôr spesialutviklet til sportshester med høyt prestasjonsnivå. Egner seg også godt som appetittvekker til matleie hester.

Champion Tempo er laget for å tilfredsstille behovene til sportshester med høyt prestasjonsnivå. Våre toppidrettsutøvere har høye krav for å prestere på topp i dag, men også for å ha et godt utgangspunkt for god helse i framtiden. Sportshesten må trenes hardt for å holde sitt høye nivå, og må også få i seg nok energi til å yte maksimalt.

Enkelte hester kan ha problemer med matlysten i perioder med mye trening eller konkurranse. Champion Tempo er utviklet for at en hest som har trent hardt og har gitt sitt beste, skal kunne glede seg til et ekstra velsmakende måltid.

Champion Tempo inneholder blant annet floghavrefri havre, mikronisert mais, eple og linfrø, og har en tiltalende krydderlukt. Fôret kombinerer de smakfulle ingrediensene med en spesialtilpasset
vitamin- og mineralblanding som er justert etter mineralinnholdet i årets norske grovfôr. På denne måten kan du være trygg på at hesten til enhver tid får i seg riktig mengde vitaminer og mineraler
dersom den spiser de anbefalte mengdene.

 

 

Verktøylinje

Vi kan hest!

Som eneste kraftfôrleverandør tilbyr vi oppsett av fôrplan, faglig råd og veiledning innen hestefaget.

Felleskjøpets fagpersoner på hest er direkte involvert i produktutvikling og produksjon av våre Champion produkter.
I tillegg har vi et internasjonalt nettverk som sørger for av vi til enhver tid har riktige produkter å tilby våre hestekunder.

Felleskjøpet Rogaland Agder utfører analyser av grovfôr til hest på vårt laboratorium i Stavanger. Næringsverdiene i grovfôret hjelper deg til å velge det riktige kraftfôret til din hest.

I Felleskjøpet Rogaland Agder, med kontorsted i Stavanger, er Ådne Undheim vår fagkonsulent på hest.
Har du spørsmål angående hest eller ønsker en skreddersydd fôrplan til din hest, ta gjerne kontakt med Ådne.
 

Ådne Undheim
Fagkonsulent Storfe og Hest


Tlf: 907 62 714
E-post: aadne.undheim@fkra.no

 

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640