SALVANA FØLLMELK

SALVANA Føllmelk er en fullgod melkeerstatning til morløse føll, eller i tilfeller der hoppens egen melkeytelse ikke er tilstrekkelig. Melkeerstatningen inneholder utelukkende lettfordøyelige komponenter av høy kvalitet..

SALVANA Føllmelk er en fullgod melkeerstatning til morløse føll, eller i tilfeller der hoppens egen melkeytelse ikke er tilstrekkelig. Melkeerstatningen inneholder utelukkende lettfordøyelige komponenter av høy kvalitet.

Melkeerstatningen har en sammensetning som er identisk med hoppemelk. Begge har samme protein-, fett- og laktoseandel. I tillegg inneholder SALVANA Føllmelk essensielle mineralstoffer og vitaminer.

Dette kommer hesten til gode senere i livet ved bedre vekst, full utnyttelse av de arvelige anlegg og en god sunnhetstilstand.

 

Fôringstabell
Last ned Salvana fôringstabell
 

 

Verktøylinje

Vi kan hest!

Som eneste kraftfôrleverandør tilbyr vi oppsett av fôrplan, faglig råd og veiledning innen hestefaget.

Felleskjøpets fagpersoner på hest er direkte involvert i produktutvikling og produksjon av våre Champion produkter.
I tillegg har vi et internasjonalt nettverk som sørger for av vi til enhver tid har riktige produkter å tilby våre hestekunder.

Felleskjøpet Rogaland Agder utfører analyser av grovfôr til hest på vårt laboratorium i Stavanger. Næringsverdiene i grovfôret hjelper deg til å velge det riktige kraftfôret til din hest.

I Felleskjøpet Rogaland Agder, med kontorsted i Stavanger, er Marte Johannessen vår fagkonsulent på hest.
Har du spørsmål angående hest eller ønsker en skreddersydd fôrplan til din hest, ta gjerne kontakt med Marte.

Marte Johnnessen

Marte Johannessen
Salgskonsulent Storfe og Hest


Tlf: 980 76 184
E-post: marte.johannessen@fkra.no

 

Personvernpolicy | firmapost@fkra.no

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger     Tlf: 51 88 70 00     E-post: firmapost@fkra.no    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640