CHAMPION BETFIBER

Champion Betfiber er et lettfordøyelig fôr som tilfører energi på fiberbasis (fra betepulp). Fibrene i betepulp er svært lettløselige og dermed lett for hesten å nyttiggjøre seg av.

Champion Betfiber er et lettfordøyelig fôr som tilfører energi på fiberbasis (fra betepulp). Fibrene i betepulp er svært lettløselige og dermed lett for hesten å nyttiggjøre seg av.

Produktet er videreforedlet og mer innholdsrikt fôr enn betfor. Champion Betfiber består av oppmalte roefiber (betpulp), tilsatt vegetabilsk olje og elektrolytter.

Fôret tilfører energi på fiberbasis i stedet for stivelse.

Fôret må ikke gis tørt da det kan medføre spiserørsforstoppelse. Sluttproduktet ser ut som grøt. Kan erstatte bygg/havre med inntil 2-3 kg/dag.

 

Tips
* Champion Betfiber skal bløtlegges i vann med 5-7 ganger vekt, til vannet er sugd opp av fibrene. Ca. 2 timer i kaldt vann, vesentlig raskere i varmt vann.

Antall på pall/eske: 30 stk.

Verktøylinje

Vi kan hest!

Som eneste kraftfôrleverandør tilbyr vi oppsett av fôrplan, faglig råd og veiledning innen hestefaget.

Felleskjøpets fagpersoner på hest er direkte involvert i produktutvikling og produksjon av våre Champion produkter.
I tillegg har vi et internasjonalt nettverk som sørger for av vi til enhver tid har riktige produkter å tilby våre hestekunder.

Felleskjøpet Rogaland Agder utfører analyser av grovfôr til hest på vårt laboratorium i Stavanger. Næringsverdiene i grovfôret hjelper deg til å velge det riktige kraftfôret til din hest.

I Felleskjøpet Rogaland Agder, med kontorsted i Stavanger, er Ådne Undheim vår fagkonsulent på hest.
Har du spørsmål angående hest eller ønsker en skreddersydd fôrplan til din hest, ta gjerne kontakt med Ådne.
 

Ådne Undheim
Fagkonsulent Storfe og Hest


Tlf: 907 62 714
E-post: aadne.undheim@fkra.no

 

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640