Søk

Du er her:

Natura - økologisk drift

Høy kompetanse på økologisk drift

Vi ønsker å gjøre det enklere å finne de beste produktene og løsningene tilpasset din drift. Kanskje driver du konvensjonelt i dag, men er litt nysgjerrig? Ny guide for økologiske korn- og husdyrbønder.

 
Natura er Felleskjøpets merkenavn for økologiske produkter til bønder som driver med husdyr og jordbruk.
 
Naturas sortiment er tilpasset regelverket som til enhver tid gjelder for økologisk drift. Det er lagt vekt på at Naturas sortiment enkelt skal kunne kombineres med gårdens egne ressurser. I tillegg tilbyr Felleskjøpet også andre produkter og merker for økologisk drift.
 
Økologisk kornproduksjon er en viktig bærebjelke også for økologisk husdyrhold og Felleskjøpet har derfor flere mottak for økologiske kornråvarer og egne økologiske kraftfôrfabrikker.
 
Felleskjøpet er totalleverandør til bønder som driver med husdyr og jordbruk, og har også et godt tilbud innen maskiner, redskap og produkter til innendørsmekanisering spesielt egnet for økologisk produksjon. Denne brosjyren gir god oversikt over produkter og tjenester Felleskjøpet tilbyr til økologisk drift. Vi er stolte av å kunne bidra til at bønder kan levere norske økologiske produkter med topp kvalitet til forbrukermarkedet.
 
Felleskjøpet tilbyr produkter og rådgivning som bidrar til god og lønnsom lønnsom økologisk drift, har høyt fokus på dyrevelferd og gode løsninger.
 
Våre fagfolk kjenner våre produkter og har verktøy for å gi de beste rådene for din produksjon. Felleskjøpet har også høyt fokus på innovasjoner og smarte løsninger som bidrar til lønnsom drift.
 
Det er Mattilsynet som har ansvar for å forbedre og gjennomføre regelverksprosessen, samt hovedansvaret for tolking av regelverket i all økologisk produksjon. Mattilsynet har delegert myndigheten til å føre tilsyn og fatte enkeltvedtak til Debio. For nærmere informasjon om dette, se deres nettsider www.debio.no
 
 
 
 
 
Om du har spørsmål, ta kontakt med din lokale salgskonsulent
 
 
 

Publisert 27. september 2019 - Aasne Asland

Verktøylinje

Velkommen til kundesenter

Bestiller du varer fra vår nettløsning vil du få full oversikt over dine bestillinger, bedre kontroll, enklere bestillingsrutiner og samtidig høyere rabatt på dine bestillinger.

994 30 640 - Telefon for bestilling av kraftfôr og plantekulturprodukter
(telefonsvarer etter arbeidstid)

Hastebestillinger vakttelefon: 907 43 675
(fredag 15.00-20.00, lørdag og søndag 08-20.

Lørdag, søndag og helligdager vil kraftfôret som regel bli kjørt ut mellom 09-15.

*Leveranser på lørdager blir belastet et gebyr på kr 1 000,-
*Leveranser på søndag og helligdager blir belastet et gebyr på kr 2 000,-

Bestillingsrabatt
1 % rabatt på kraftfôr i bulk (standard sortiment) ved bestilling innen klokken 12 to arbeidsdager før ønsket levering.

Bestilling via internett gir kr 100,- i rabatt for hver bestilling over kr 5000,-.

Har du prøvd hurtigbestilling?
Vi viser deg hvor enkelt det er

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640