Søk

Du er her:

Kraftfor

Rett kraftforvalg gir bedre økonomi

Felleskjøpet setter seg ambisiøse mål på dine vegne. Med FORMEL sortimentet skal vi bidra til at du øker dine økonomiske resultater. Et slikt mål krever et kraftfôrsortiment som har både bruksområder og egenskaper som dekker mange ulike behov.

Den norske mjølkekua produserer betydelig mer mjølk i dag sammenlignet med for 15 år siden. Samtidig som innholdet av både fett og protein i mjølka har økt betraktelig i samme periode.

Dette har stor betydning for økonomien til deg som mjølkeprodusent, og det har vært et viktig mål for oss i utviklingen av dagens kraftfôrsortiment. Kvaliteten på grovfôret vil variere mye i forhold til geografi, innhøstingsforhold, gjødsling, alder på enga og forhold rundt ensileringsprosessen.

Last ned katalogen her

Vårt mål er at du skal finne en kraftfôrblanding som passer til ditt grovfôr, og at denne blandingen skal bidra til at du lykkes i din produksjon. Bruk kraftfôr- figuren på neste side til å velge rett blanding. Her vil du også kunne se om du skal velge en 70-, 80- eller 90-blanding til ditt grovfôr. Det er et mål for oss at du skal finne en rett kraftfôrblanding til ditt grovfôr enten du har snittavdrått på 6 000 liter eller 12 000 liter i din besetning.

Med FORMEL i fjøset får du med deg kvalitet og kompetanse på kjøpet. Felleskjøpet har dyktige konsulenter i hele landet, og egen forskning og utvikling gjennom Felleskjøpet Fôrutvikling. Felleskjøpet Fôrutvikling ble opprettet i 1993 og eies av Felleskjøpet Agri og Felleskjøpet Rogaland Agder.

Felleskjøpet Fôrutvikling bidrar til at vi hele tiden ligger i front på utvikling av nye innovative produkter som kommer våre kunder til gode. Det lønner seg å velge Felleskjøpet som kraftfôrleverandør!

Lykke til med verdens viktigste jobb!

 

Publisert 05. oktober 2015 - May-Linda Schjølberg

 

Verktøylinje

Velkommen til kundesenter

Bestiller du varer fra vår nettløsning vil du få full oversikt over dine bestillinger, bedre kontroll, enklere bestillingsrutiner og samtidig høyere rabatt på dine bestillinger.

994 30 640 - Telefon for bestilling av kraftfôr og plantekulturprodukter
(telefonsvarer etter arbeidstid)

Hastebestillinger vakttelefon: 907 43 675
(fredag 15.00-20.00, lørdag og søndag 08-20.

Lørdag, søndag og helligdager vil kraftfôret som regel bli kjørt ut mellom 09-15.

*Leveranser på lørdager blir belastet et gebyr på kr 1 000,-
*Leveranser på søndag og helligdager blir belastet et gebyr på kr 2 000,-

Bestillingsrabatt
1 % rabatt på kraftfôr i bulk (standard sortiment) ved bestilling innen klokken 12 to arbeidsdager før ønsket levering.

Bestilling via internett gir kr 100,- i rabatt for hver bestilling over kr 5000,-.

Har du prøvd hurtigbestilling?
Vi viser deg hvor enkelt det er

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640