Tilskuddsfor til gris

Tilskuddsfôr til gris

God dekning på mineraler og vitaminer kan bedre produksjonsresultater og være med på å forebygge problemer.

Noen besetninger har utfordringer av ulik karakter, enten det er klauvhelse og brunst hos purker, diaré og ødemsjuke hos smågris, eller uro (halebiting) og diaré hos slaktegris.

Felleskjøpet Rogaland Agder har et godt sortiment på tilskuddsfôr som kan være et nyttig tiltak i besetninger med utfordringer


Slaktegris/ Purker

Pluss Multitilskudd Svin - allsidig tilskuddsfôr i pulverform. Anbefales ved bruk av alternative fôrmidler eller ved fôrskifte/miljøskifte for å forebygge uro og diaré.

Pluss Multivitaminer Flytende - allsidig tilskuddsfôr som kan blandes i drikkevannet ved behov for ekstra vitaminer.

Pluss E-konsentrat - tilskuddsfôr som er rikt på E-vitamin som virker positivt på immunforsvaret. Har også en positiv effekt på brunst. 

Pluss E-vitamin med Selen og Biotin - tilskuddsfôr som er rikt på E-vitamin, Selen og Biotin. E-vitamin og Selen har en positiv effekt på immunforsvar og brunst mens Biotin virker positivt på klauver og ledd.

Kombitress - allsidig syreprodukt til bruk i våtfôringsanlegg til gris. Dette produktet er sammensatt av flere organiske syrer som bidrar til bedre kontroll på hygiene og pH i våtfôringsanlegget.


Smågris

Pluss Smågristorv - torv som er tilsatt jern og som kan tildeles i krybba (gjerne sammen med smågrisfôr) eller på gulvet i bingen. Brukes fra fødsel og frem til 3-4 dager før avvenning.

Pluss avvenningstorv - torv uten jern som kan begrense risikoen for avvenningsdiaré. Brukes fra 3-4 dager før avvenning og frem til ca. 14 dager etter avvenning.

Pluss Saltbalanse Svin - bestående av elektrolytter som tilfører salter og energi til griser som er i risiko for å få/har fått diaré.

Pluss Jernstarter – Oralpasta tilsatt jern. Jerntilskudd som gis direkte i munnen innen 24 timer etter fødsel.

Pluss Tørt Jerntilskudd / Pluss Flytende Jerntilskuddtilskuddsfôr tilsatt jern. Gis fra fødsel og frem til 3-4 dager før avvenning

Har du spørsmål ikke nøl med å ta kontakt med en av våre konsulenter på svin, Borghild Njærheim Barstad eller Gert Vognstoft.


Publisert 19. november 2014 - Borhild Njærheim Barstad
(Revidert 19. februar 2019)

 

Verktøylinje

Velkommen til kundesenter

Bestiller du varer fra vår nettløsning vil du få full oversikt over dine bestillinger, bedre kontroll, enklere bestillingsrutiner og samtidig høyere rabatt på dine bestillinger.

994 30 640 - Telefon for bestilling av kraftfôr og plantekulturprodukter
(telefonsvarer etter arbeidstid)

Hastebestillinger vakttelefon: 907 43 675
(fredag 15.00-20.00, lørdag og søndag 08-20.

Lørdag, søndag og helligdager vil kraftfôret som regel bli kjørt ut mellom 09-15.

*Leveranser på lørdager blir belastet et gebyr på kr 1 000,-
*Leveranser på søndag og helligdager blir belastet et gebyr på kr 2 000,-

Bestillingsrabatt
1 % rabatt på kraftfôr i bulk (standard sortiment) ved bestilling innen klokken 12 to arbeidsdager før ønsket levering.

Bestilling via internett gir kr 100,- i rabatt for hver bestilling over kr 5000,-.

Har du prøvd hurtigbestilling?
Vi viser deg hvor enkelt det er

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640