Søk

Du er her:

Agrovisjon - en suksess med nærmere 15 000 besøkende!

Agrovisjon - en suksess med nærmere 15 000 besøkende!

Agrovisjon ble avholdt i stavanger Forum siste helga i oktober. Med rekordbesøk på nærmere 15 000 og et veldig godt salg ble messa en stor suksess for FKRA. Vi solgte flere traktorer, gjødselvogner, fullfôrvogn fra DeLaval, slåmaskiner, presser og ploger. Helt fantastisk!

Dette året hadde vi mange spennende nyheter å vise frem, på toppen av pallen over nyheter tronet nok nye John Deere 5R.

John Deere 5R for første gang i Norge
Avdukingen fenget publikum. Svøpt i hvit sateng ble Norgestraktoren 5R avduket med både musikk og røykmaskin, her var ingenting overlatt til tilfeldighetene. Ta en titt på avdukingen på videoen.

 

 

 

 

 

Blant melkerobot, traktorer, fôringssystemer og slåmaskiner var det fagprat hele helgen. Den første John Deere 5R traktoren ble faktisk solgt på Agrovisjon i helgen. FK butikken Sandnes var til stede og kan melde om en svært travel helg med godt salg.

 

Travelt i FK butikken
Dette året hadde FK butikken Sandnes egen avdeling på vår stand. Vi hadde veldig gode messetilbud som slo godt ann hos publikum.

Folk strømmet til FK butikken for å handle og Anstein Strand forteller om knallbra salg. Vi solgt over 500 par med støvler, mange ryddesager, motorsager og verneklær. Det ble også solgt en del overvåkningskamera, høytrykkvaskere, spon m.m  

FKRA fikk pris for årets nyhet innen teknikk.

Vinner av årets nyhet innen teknikk ble Felleskjøpet Rogaland Agder med sin batteridrevne kompaktlaster, Avant E6. Nyheten er fremtidsretta og miljøvennlig. Landbruket må forholde seg til krav om redusert forbruk av fossil energi. Den grønne kategorivinneren fra Avant er et synlig og praktisk skritt i rett retning.

Juryen vil også gi hederlig omtale til Felleskjøpet Rogaland Agder og Eiksenteret sine nye traktorserier, John Deere 5 R og MF 4700. Dette er effektive traktorer med lav vekt og teknisk gode løsninger, tilpassa et landbruk med mindre eller mellomstore bruk på Sørvestlandet.

Hederlig omtale gis også til Felleskjøpet Rogaland Agder med Kverneland sin nye 2500S-I Plough. Denne modellen har tatt i bruk den nyeste teknologien. Her kan alt styres med noen enkle tastetrykk fra traktorsetet via ISOBUS og plogserien er blant annet utstyrt med GPS- korrigering av pløyebredden.

Konkurranse som fenget

Plantekulturavdelingen hadde egen konkurranse på sin stand som fenget. Hele 26 stykker svarte rett på alle spørsmål. Vi har i dag trukket 10 heldige vinnere som hver får et gavekort på 1000,- i FK butikken.

Vinnerne er:

 1. Solbjørg Byberg
 2. Torgeir Kinn
 3. Terje Stokka
 4. Edvin Vestvik
 5. Svein Rygg
 6. Rita Haugland
 7. Vigdis Horpestad
 8. Henrik Bilstad
 9. Erik T Årsland
 10. Malvin Hebnes
   

Den landbrukspolitiske konferansen hadde dyktige og tydelige foredragsholdere og det var fullt hus på de sosiale arrangementene. Kundene har talt og konklusjonen er at Agrovisjon 2016 ble et meget vellykket arrangement.

Vi vil takke alle som har bidratt til at årets Agrovisjon ble en suksess, våre kunder, samarbeidspartnere, leverandører og ikke minst innsatsen fra FKRA sine egne ansatte.

Publisert 01. november 2015 - May Linda Schjølberg

Verktøylinje

Rabatter og god service

Felleskjøpet Rogaland Agder er et samvirkeforetak, vårt formål er å styrke medlemmene sin økonomi på kort og lang sikt.

Det er lønnsomt å være medlem hos oss. Gode betingelser gir landbrukskunder flere fordeler ved medlemskap.

Mange fordeler:

 • Kvantumsrabatter
 • Bestillingsrabatt
 • Webrabatt
 • Etableringsrabatt
 • Årskvantumsrabatt
 • Sparekonto
 • Gratis rådgivning
 • Tankstøtte
 • Bonusutbetaling ved overskudd
 • Gratis abonnement på bondevennen i 1 år, gjelder nye medlemmer i samvirke
   

Les mer om medlemskap på medlemssiden

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640