Fliegl

Eventyret fortsetter

Vårt nye sortiment for gjødselhåndtering er blitt svært godt mottatt hos våre kunder. Salgsjef Jon Magne Torsteinbø, kan fortelle at per. 10. desember har FKRA solgt og signert hele 56 gjødselvogner denne høsten. Det har vært et eventyr å være med på, og vi takker for tilliten.

Maskinavdelingen i Felleskjøpet Rogaland Agder har i 2015 jobbet målrettet med hele produktsortimentet innen gjødselhåndtering. I slutten av juni gikk vi ut med pressemelding og presenterte vårt nye sortiment.

– Vi fikk en fantastisk respons fra markedet, noe som resulterte i flere salg like etter pressemeldingen, husker Risdal som sammen med Torsteinbø har vært tett på forhandlingsprosessen med den tyske storprodusenten

– Vi kjenner dette markedet ut og inn og vet hva bøndene her i området trenger. Spørsmålet var om Fliegl kunne innfri kravene våre.

ENELEVERANDØR
– Vi fikk nye modeller tilpasset våre forhold, og fikk også forhandlet oss fram til en forbedret logistikkløsning. Fliegl har vært utrolig imøtekommende og samarbeids­villige. Det er tydelig at de som oss har store forventninger til samarbeidet, smiler han.

Felleskjøpet Rogaland Agder er eneleve­randør av Fliegl gjødselvogner i Norge.

– For oss er det imidlertid viktig å i første omgang konsentrere innsatsen om Felles­kjøpet Rogaland Agder sitt salgsområde, understreker Torsteinbø og peker sammen med Risdal på en siste ting:

– Samarbeidsavtalen med Fliegl har både gitt oss tilgang til et bredere produktspekter og til innovative løsninger. Dette gir oss muligheten til å være i forkant av utviklingen, noe vi vet bøndene vil sette pris på!

FLERE NYE PRODUKTER
Men det er ikke bare gjødselvognsortimentet som har fått et løft. Det er også blitt nedlagt en stor innsats for å styrke sortimentet innen gjødselpumper og miksere, noe som blant annet har resultert i et utvidet samarbeid med kvalitetsleverandøren Duun Industrier i Nord-Trøndelag:

– De produserer pumper og miksere under vårt merkevarenavn. Produktene holder en meget høy standard både når det gjelder konstruksjon og kvalitet, forteller de to.

Også Slangesprederanleggene har fått høy prioritet, og Felleskjøpet Rogaland Agder har et fruktbart samarbeid med HMR Voss som leverer produkter av ypperste kvalitet med konstruksjoner for norske forhold, alt til fornuftige priser.

Det formelig sprudler rundt de to herrene når de forteller. Det er tydelig at arbeidet inspirerer.

HELTENTE FOLK
– Vi har lært utrolig mye gjennom denne prosessen og gleder oss til å lære mer. I høst skal vi bli enda bedre kjent med de nye produktene slik at vi står best mulig rustet i møte med markedet. At produktene er suverene, vet vi, men vi skal kjenne hver finesse for å betjene kundene våre slik de fortjener.

Torsteinbø forteller om et salgsteam mer motivert enn noen gang.

– Det var rene halleluja-stemningen da vi presenterte det nye programmet, ler han fornøyd og legger til at gjødselvognene selvsagt kan skreddersys den enkelte bonde:

– Vi setter oss ned sammen med kunden og går gjennom alle spesifikasjonene. På den måten får kunden skreddersy gjødselvognen etter sine ønsker og behov. Målet er å selge mest mulig på forsesongsalget nå i høst. Da får kunden vogna til best mulig pris, levert til 2016-sesongen.

BEDRE OG BREDERE
Gjennom de nye avtalene har ikke bare Felleskjøpet Agder Rogaland fått et bedre produktsortiment rent kvalitetsmessig, men de har også fått en langt større bredde utvalg.

– Nå tilbyr vi alt innen gjødsel! Vi har det bonden trenger, så enkelt er det, fastslår Jon Magne Torsteinbø.

Og med et komplett sortiment er det vel ikke så mye å lure på.

Har du spørsmål om vårt gjødselsortiment ta kontakt med din lokale salgskonsulent så hjelper vi deg gjerne.

 

Saken er hentet fra magasinet Vårt Felleskjøp
Tekst: Bethi Dirdal Jåtun Foto: May-Linda Schjølberg

Publisert 14. desember 2015 - May Linda Schjølberg

 

Verktøylinje

Rabatter og god service

Felleskjøpet Rogaland Agder er et samvirkeforetak, vårt formål er å styrke medlemmene sin økonomi på kort og lang sikt.

Det er lønnsomt å være medlem hos oss. Gode betingelser gir landbrukskunder flere fordeler ved medlemskap.

Mange fordeler:

 • Kvantumsrabatter
 • Bestillingsrabatt
 • Webrabatt
 • Etableringsrabatt
 • Årskvantumsrabatt
 • Sparekonto
 • Gratis rådgivning
 • Tankstøtte
 • Bonusutbetaling ved overskudd
 • Gratis abonnement på bondevennen i 1 år, gjelder nye medlemmer i samvirke
   

Les mer om medlemskap på medlemssiden

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640