Fish4dogs hundemat av premium kvalitet

Fish 4 dogs hundemat

Spiser du fisk ofte, reduserer du risikoen for hjerte og karsykdommer, kreft og beinskjørhet. Fisk er bra for hud, hår og som om ikke det er nok, så er fet fisk bra for hjernen din. Du blir med andre ord både friskere, penere og smartere av fisk.

Det mange av oss ikke vet, er at disse fordelene også gjelder for våre firbeinte venner.

Premium hundematen Fish4Dogs produseres av AM Nutrition AS og eksporteres til hele verden. AM Nutrition AS er heleid av FKRA og lokalisert i Stavanger. Selskapet Fish4Dogs er allerede rukket å bli 9 år og har et solid kvalitetsstempel i hundemiljøer verden over.

At F4D ble etablert i England er nok ingen tilfeldighet. Britene og deres firbeinte venner, har i en årrekke sett fordelene med å gi fiskefôr til hund.

PÅ BESØK HOS F4D
Vi tok turen over dammen for å besøke Fish4Dogs sine kontorer i Birmingham. Ved selskapets hovedkontor blir vi møtt, på høflig britisk vis, av daglig leder Graham Smith. Graham er brennende engasjert når han viser oss rundt på området. I det vi kommer inn i kontordelen blir vi hilst velkommen av en overlykkelig Golden retriever. Graham forteller at de ansatte oppfordres til å ha med hunden på kontoret. – Det gjør noe med miljøet, vi må ikke glemme hvem vi jobber for. For først som sist: Vi selger hundemat. Fantastisk hundemat, forteller Graham.

Den største kundegruppen til F4D er i Storbritannia, men til og med i Kina blir godsaker fra Stavanger levert direkte hjem på døren.

STORE PÅ NETTHANDEL OG «MONEY – BACK» GARANTI
På selskapets nettside bestiller hundeeiere kjæledyrmaten direkte hjem på døren. Stadig flere ser fordelen ved å kunne bestille fra sofakroken. — Vi har mange faste kjøpere, og leverer varene fraktfritt, forteller Graham.

Selskapet er i kraftig vekst og og får jevnlige bestillinger fra hele verden. – Vi bruker nettsiden og sosiale medier til å komme i kontakt med kundene våre. Fornøyde kunder og sunne hunder er helt avgjørende for at vi skal kunne fortsette den gode veksten vi har i dag, forteller Jason Megretton som er Ehandels sjef hos Fish4Dogs.

– Vi er så sikre på at hundene vil elske fôret at vi uten spørsmål refunderer hele beløpet om det ikke faller i smak. For som Jason sier så ønsker vi fornøyde kunder, men viktigst av alt mette og sunne hunder, bryter Graham
inn.

ALLERGIVENNLIG PREMIUMFÔR
Mage og hudproblemer er en svært vanlig årsak til at hundeeiere oppsøker dyrlege, en stor del av disse problemene er allergi.Dersom veterinæren mistenker matallergi, utredes dette ofte ved hjelp av en eliminasjonsdiett. En slik diett krever mye innsats fra eiers side og kan være tidkrevende.

Resepten på F4D er svært enkel. Produktet inneholder bare seks råvarer, alle av ypperste kvalitet. Dette gjør hundematen særlig egnet til ømfintlige hunder. — At fisken i F4D er Norsk er et kvalitetsstempel. Norsk laks er internasjonalt anerkjent som den beste verden, det blir det god hundemat av, forklarer Graham Smith. Fish4Dogs handler i hovedsak om naturlig sunn hundemat. Produsert på råvarer av beste kvalitet.
Kort sagt, Premium hundemat.

F4D sortimentet består av blandinger som dekker hundens behov uansett alder, rase, livsstadier og aktivitetsnivå.
Alle blandingene er uten kornråvarer.

FISH4DOGS FINEST
Dette er det originale Fish4Dogs sortimentet – enkelt og ernæringsmessig riktig. Basert på bare marine råvarer.
Fish4Dogs har også smakelige marine godbiter til både hund og katt.

Produktene kan kjøpes i våre 19 FK butikker.

Les mer om produktene på fish4dogs.com

Se vårt utvalg av hundemat i FK butikkene

Saken er hentet fra Magasinet Vårt Felleskjøp

   Denne hunden elsker fish4dogs - YouTube

Publisert 16. juli 2015 - May-Linda Schjølberg

Verktøylinje

Rabatter og god service

Felleskjøpet Rogaland Agder er et samvirkeforetak, vårt formål er å styrke medlemmene sin økonomi på kort og lang sikt.

Det er lønnsomt å være medlem hos oss. Gode betingelser gir landbrukskunder flere fordeler ved medlemskap.

Mange fordeler:

 • Kvantumsrabatter
 • Bestillingsrabatt
 • Webrabatt
 • Etableringsrabatt
 • Årskvantumsrabatt
 • Sparekonto
 • Gratis rådgivning
 • Tankstøtte
 • Bonusutbetaling ved overskudd
 • Gratis abonnement på bondevennen i 1 år, gjelder nye medlemmer i samvirke
   

Les mer om medlemskap på medlemssiden

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640