Søk

Du er her:

Felleskjøpet Rogaland Agder ivaretar kraftfôrforsyning til sine kunder

FKRA ivaretar kraftfôrforsyning til sine kunder

Vi har fullt fokus på å opprettholde forsyning av kraftfôr til sine kunder. Spredningen av coronaviruset er alvorlig, men det er ingen grunn til å bekymre seg over mangel av kraftfôr.


FKRA har kontroll på sine råvareleveranser og alle som bestiller kraftfôr vil få dette levert som normalt. I den pågående situasjonen er det svært viktig at vår produksjon fungerer fullt ut og at våre medarbeidere er operative, slik at vi kan levere kraftfôr til våre kunder.

 

FKRA har satt beredskap og følger nøye med på situasjonen og vurderer fortløpende hvilke tiltak som må gjennomføres. Vår produksjon går som normalt, vi har tett dialog med myndighetene, og baserer oss på fakta og råd fra folkehelseinstituttet. FKRA har et viktig samfunnsansvar for å sikre dyrs liv og helse når slike situasjoner oppstår. Vi har løpende kontakt med våre leverandører for å sikre at vi har tilgjengelige råvarer slik at vi kan levere til markedet som normalt. Bestill fôret du trenger til din besetning og unngå ekstra innkjøp som kan skape ubalanse i markedet. Vi er ikke i ferd med å gå tomme og produksjonen vår går som normalt.

 

For å minimere faren for smittespredning av koronaviruset har FKRA innført en rekke ekstraordinære tiltak ved produksjonsanlegg, distribusjon og logistikksystmer. Videre gjør vi fortløpende risikovurderinger av hvilke produkter vi må prioritere å få ut til våre kunder hvis det skulle bli nødvendig å redusere produksjonskapasitet.

 

Viktig info til kraftfôrkunder:

-gjør dine bestillinger som normalt via www.fkra.no eller vårt kundesenter

-bestill de volumene du vanligvis gjør tilpasset din besetning. Hamstring av fôr kan forrykke balansen i markedet og   skape problemer for FKRA og øvrige kunder

-de som kjøper fôr via våre butikker/forhandlere skal fortsatt gjøre dette inntil FKRA går ut med annen informasjon

-dersom du har spørsmål kontakt vårt kundesenter på tlf. 994 30 640

 

Øvrige produkter og verkstedtjenester er også tilgjengelige på vanlig måte fra alle våre avdelinger. Dersom det oppstår situasjoner som påvirker dette vil vi jevnlig oppdatere denne siden med aktuell status.

 


 

Publisert 13. mars - Torgeir Erfjord, direktør landbruk

Verktøylinje

Rabatter og god service

Felleskjøpet Rogaland Agder er et samvirkeforetak, vårt formål er å styrke medlemmene sin økonomi på kort og lang sikt.

Det er lønnsomt å være medlem hos oss. Gode betingelser gir landbrukskunder flere fordeler ved medlemskap.

Mange fordeler:

 • Kvantumsrabatter
 • Bestillingsrabatt
 • Webrabatt
 • Etableringsrabatt
 • Årskvantumsrabatt
 • Sparekonto
 • Gratis rådgivning
 • Tankstøtte
 • Bonusutbetaling ved overskudd
 • Gratis abonnement på bondevennen i 1 år, gjelder nye medlemmer i samvirke
   

Les mer om medlemskap på medlemssiden

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640