Gris i 16

Gris i ’16

For 10. gang arrangeres svinekongressen Gris i '16. Jubileumskongressen finner sted på Scandic Hamar 17. - 18. november 2016. Kongressen er et samarbeid mellom Norsvin, Nortura og Felleskjøpet. Vi er godt i gang med forberedelsene og håper du kommer!

Slagordet for kongressen dette året er «Grønn gla’ gris». 

«Grønn» fordi den norske grisen er fôreffektiv og fôres på 70 % norskproduserte råvarer.

«Glad» fordi både helsestatus og dyrevelferd er prioritert i norsk svineproduksjon.

De neste tiårene står verden overfor to sentrale utfordringer. Innen 2050 må vi øke matproduksjonen med nærmere 50 prosent, samtidig som vi reduserer utslippene av klimagasser. For å møte utfordringen må vi tenke globalt og handle nasjonalt.

Norsk gris, svineproduksjon og samfunnet rundt oss er i endring. Norsk svineproduksjon har tradisjon for å ta tak i utfordringer, benytte ny teknologi, drive effektivt og samtidig ha god dyrevelferd, god dyrehelse og tilby norske forbrukere trygt og godt svinekjøtt. Den norske grisen vil være en viktig bidragsyter til å produsere mer mat på norske ressurser og vi er rede til å møte fremtidens utfordringer.

Kongressen inneholder fagforedrag på høyt faglig nivå. Det blir i hovedsak foredrag med norske fagfolk, men også internasjonale innslag, tilpasset en norsk svineprodusents hverdag. Gris i '16 ønsker å sette svineprodusenten og beslutningstagere i svinenæringa i fokus, og blir den viktigste møteplassen for norske svineprodusenter i 2016.

Målet vårt er å skape et Gris i ’16 som skal være en god møteplass for hele svinenæringa, her skal alle som jobber med og for norsk svineproduksjon føle seg velkomne. Vi skal dele nyttig kunnskap, vi skal se fremover og vi skal sørge for en god sosial ramme rundt det hele. Vi skal kort og godt bidra til optimisme, motivasjon og gi et løft!

Program og påmelding

Programmet finner du på www.grisi16.no og vi vil bidra med nyttig fagkunnskap som kan ha direkte effekt på den enkeltes resultater og arbeidssituasjon, samtidig som vi løfter blikket.

De neste månedene vil du fortløpende få mer informasjon om konferansen. Denne finner du lettest på vår hjemmeside www.grisi16.no og  Gris i '16 på facebook

Påmeldingen er åpen! Klikk her.

Tid: torsdag 17. november, kl. 10:00 - fredag 18. november, kl. 14:00
Kontakt: www.grisi16.no
Adresse: Hotel Scandic, Hamar

 

Verktøylinje

Rabatter og god service

Felleskjøpet Rogaland Agder er et samvirkeforetak, vårt formål er å styrke medlemmene sin økonomi på kort og lang sikt.

Det er lønnsomt å være medlem hos oss. Gode betingelser gir landbrukskunder flere fordeler ved medlemskap.

Mange fordeler:

 • Kvantumsrabatter
 • Bestillingsrabatt
 • Webrabatt
 • Etableringsrabatt
 • Årskvantumsrabatt
 • Sparekonto
 • Gratis rådgivning
 • Tankstøtte
 • Bonusutbetaling ved overskudd
 • Gratis abonnement på bondevennen i 1 år, gjelder nye medlemmer i samvirke
   

Les mer om medlemskap på medlemssiden

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640