Søk

Du er her:

Natura - økologisk drift

Høy kompetanse på økologisk drift

Vi ønsker å gjøre det enklere å finne de beste produktene og løsningene tilpasset din drift. Kanskje driver du konvensjonelt i dag, men er litt nysgjerrig? Ny guide for økologiske korn- og husdyrbønder.

 
Natura er Felleskjøpets merkenavn for økologiske produkter til bønder som driver med husdyr og jordbruk.
 
Naturas sortiment er tilpasset regelverket som til enhver tid gjelder for økologisk drift. Det er lagt vekt på at Naturas sortiment enkelt skal kunne kombineres med gårdens egne ressurser. I tillegg tilbyr Felleskjøpet også andre produkter og merker for økologisk drift.
 
Økologisk kornproduksjon er en viktig bærebjelke også for økologisk husdyrhold og Felleskjøpet har derfor flere mottak for økologiske kornråvarer og egne økologiske kraftfôrfabrikker.
 
Felleskjøpet er totalleverandør til bønder som driver med husdyr og jordbruk, og har også et godt tilbud innen maskiner, redskap og produkter til innendørsmekanisering spesielt egnet for økologisk produksjon. Denne brosjyren gir god oversikt over produkter og tjenester Felleskjøpet tilbyr til økologisk drift. Vi er stolte av å kunne bidra til at bønder kan levere norske økologiske produkter med topp kvalitet til forbrukermarkedet.
 
Felleskjøpet tilbyr produkter og rådgivning som bidrar til god og lønnsom lønnsom økologisk drift, har høyt fokus på dyrevelferd og gode løsninger.
 
Våre fagfolk kjenner våre produkter og har verktøy for å gi de beste rådene for din produksjon. Felleskjøpet har også høyt fokus på innovasjoner og smarte løsninger som bidrar til lønnsom drift.
 
Det er Mattilsynet som har ansvar for å forbedre og gjennomføre regelverksprosessen, samt hovedansvaret for tolking av regelverket i all økologisk produksjon. Mattilsynet har delegert myndigheten til å føre tilsyn og fatte enkeltvedtak til Debio. For nærmere informasjon om dette, se deres nettsider www.debio.no
 
 
 
 
 
Om du har spørsmål, ta kontakt med din lokale salgskonsulent
 
 
 

Publisert 27. september 2019 - Aasne Asland

Verktøylinje

Rabatter og god service

Felleskjøpet Rogaland Agder er et samvirkeforetak, vårt formål er å styrke medlemmene sin økonomi på kort og lang sikt.

Det er lønnsomt å være medlem hos oss. Gode betingelser gir landbrukskunder flere fordeler ved medlemskap.

Mange fordeler:

 • Kvantumsrabatter
 • Bestillingsrabatt
 • Webrabatt
 • Etableringsrabatt
 • Årskvantumsrabatt
 • Sparekonto
 • Gratis rådgivning
 • Tankstøtte
 • Bonusutbetaling ved overskudd
 • Gratis abonnement på bondevennen i 1 år, gjelder nye medlemmer i samvirke
   

Les mer om medlemskap på medlemssiden

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640