Søk

Du er her:

Hvorfor velge presse fra John Deere?

Hvorfor velge presse fra John Deere?

John Deere sine presser er bygget på soliditet og gir lang holdbarhet og høy driftssikkerhet. I tillegg har utvalget av John Deere presser aldri vært større enn til 2016 sesongen.

Fra den populære F440R singel fastkammer pressa til entreprenør kombipressa C440R, og ikke minst variabelkammer pressene 800-og 900-serien.

John Deere er en maskinprodusent som er bygget på soliditet i sin tankegang og dette gjelder også John Deere sine rundballepresser. Det tenkes på de minste detaljene som betyr noe for deg. For eksempel får du pickup med rustfrie spiler, noe som gir lang holdbarhet og høy driftssikkerhet. Men selvfølgelig også de store linjene som f.eks. rammekonstruksjon som sikrer deg ei presse med uovertruffen soliditet.

F440R - Singel fastkammer presse

John Deere sin fastkammerpresse med 13 eller 25 kniver. Dette er ei perfekt singelpresse for de norske forholdene. Her får du det du kan ønske deg. Ei kompakt og oversiktlig presse med dekkutrustning og innmating som takler selv de våteste og bratteste forholdene i Norge. Pressa er standard utstyrt med IsoBus noe som betyr enklere betjening og perfekt tilpassing til din traktor. En av nyhetene til 2016 er oppgraderingen av pressa i forbindelse med halmpressing. Dette gjør John Deere sin F440R til den komplette fastkammer pressa for den norske bonden og entreprenøren.

C440R – Entreprenør kombipresse

Kombipresse med fastkammer og 25 knivers kutteaggregat. Dette er ei proffpresse med fokus på høy kapasitet og driftssikkerhet. Denne kombiløsningen bygger på samme konseptet som F440R med innmating og kammer med 17 kraftige ruller. For å sikre lang levetid er denne kombiløsningen bygget på en egen rammekonstruksjon som sørger for at kammer og pakker har en uavhengig innfesting. En av de viktige kjennetegnene på John Deere sine fastkammerpresser er ballekvaliteten. Det vil si ekstremt harde og velformede baller med god kutting. I tillegg har tester vist at John Deere sine presser er av de som krever minst trekkraftbehov, noe som selvfølgelig er svært viktig for deg som bruker.

800- og 900- serie - Variabelkammerpresser

Ingen har større utvalg av variabelkammerpresser enn John Deere. 800-serien kan leveres i flere versjoner med eller uten kutting og balle-diameter fra 0,6 m. opp til 1,8 m. Hele 800-serien leveres nå med 2 års garanti.

900-serien er markedets førstevalg. Dette er ei banebrytende presse med ny teknologi. Der bla. bakluka i pressa er erstattet med en hevarm som gjør at ballen kan bli lasta ut på under 5 sekunder, i tillegg uovertruffen stabilitet. Dette sammen med en rammekonstruksjon som gjør at det kan produseres rundballer med en tetthet som tidligere var helt utenkelig.

Publisert 25. februar 2016 - Bård Svarstad, Felleskjøpet Agri

Verktøylinje

Rabatter og god service

Felleskjøpet Rogaland Agder er et samvirkeforetak, vårt formål er å styrke medlemmene sin økonomi på kort og lang sikt.

Det er lønnsomt å være medlem hos oss. Gode betingelser gir landbrukskunder flere fordeler ved medlemskap.

Mange fordeler:

 • Kvantumsrabatter
 • Bestillingsrabatt
 • Webrabatt
 • Etableringsrabatt
 • Årskvantumsrabatt
 • Sparekonto
 • Gratis rådgivning
 • Tankstøtte
 • Bonusutbetaling ved overskudd
 • Gratis abonnement på bondevennen i 1 år, gjelder nye medlemmer i samvirke
   

Les mer om medlemskap på medlemssiden

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640