Søk

Du er her:

John Deere lanserer nye 6M-traktorer
John Deere lanserer nye 6M-traktorer
John Deere lanserer nye 6M traktorer. På bildet ser du en 6120M

John Deere lanserer splitter nye 6M-traktorer

Etter fem års intens arbeid med nye 6M-serien fra John Deere, lanseres nå 10 splitter nye modeller for det europeiske markedet. Mest interessant er kanskje de fire minste størrelsene i modellrekka med en akselavstand på bare 2,4 meter.


De nye firesylindra modellene er 6090M, 6100M, 6110M og 6120M, samt 6130M, 6140M, 6145M.


De sekssylindra modellene heter 6155M, 6175M og 6195M.


De ti nye traktormodellene vil være fordelt på hele fire forskjellige rammestørrelser.


Alle de nye firesylindra modellene vil sette en ny standard i sin klasse med en tillatt totalvekt på hele 10450 kg, med lav egenvekt og en maksimal effekt på hele 166HK.


PERFEKT LASTERTRAKTOR

Alle modellene er bygd på den velkjente helrammekonstruksjonen til John Deere. 6090M-6120M får en akselavstand på 2,4 meter, mens resten av modellene får samme akselavstand som dagens modeller

Også produktsjef for John Deere hos Felleskjøpet, Tore Glærum, er begeistra over lanseringen av de nye modellene. Han trekker blant annet fram den korte akselavstanden som gjør traktorene ekstremt smidige og oversiktlige, en fordel for alle som driver med frontlasterarbeid og trenger god sikt.

 • De nye modellene er veldig aktuelle for det norske markedet. Mange har ønsket seg flere modeller med kort akselavstand og god oversikt, slik som 5R serien har, og nå har vi endelig fått flere etterlengtede modeller som passer perfekt inn mellom 5R og 6R serien, sier Glærum.

Han forteller også at Felleskjøpet Agri har vært aktive deltakere i produktutviklingsprosessen.


NYTT FØRERHUS

Alle de nye modellene har fått nytt førerhus, som bygger videre på John Deeres velkjente 6030pr serie, samtidig som hyttene har fått et helt nytt design og mange nye egenskaper og funksjoner.  6M-serien kommer nå med tre forskjellige utstyrsnivå.

Select er utstyrt med blant annet PowrQuad eller AutoQuad med EcoShift girkasse, mekaniske tipputtak og mekaniske lasterspak med vendegir i lasterspaken.

Select + er utstyrt med CommandQuad girkasse, mekaniske tipputtak og el-lasterspak.

Premium er ustyrt med ny 6M Command-arm med integrert betjening av transmisjon, lasterspak, tipputtak og trepunkt, sammen med en rekke andre nyheter og funksjoner.

I førerhuset har man fjernet det tradisjonelle instrumentpanelet foran ved rattstammen og putta det opp i A-stolpen, på samme måte som i 5R-, 7R og 8R-serien.


PRESISJONSJORDBRUK I FOKUS

Alle de nye modellene kan leveres med markedets ledende autostyringssystem, Autotrac. Dette, i kombinasjon med IsoBus, gjør at man kan ta i bruk eksempelvis gjødselpredere fra Kverneland med seksjonskontroll.
John Deere har i tillegg også integrert JD Link på alle de nye modellene. Dette er tidligere forbeholdt større og dyrere traktorer, men er nå tilgjengelig også på 6M-serien.

 

Kontakt din lokale salgskonsulent for gode tilbud og mer informasjon

 


Publisert 17. september - Pressemelding fra Felleskjøpet Agri

Verktøylinje

Rabatter og god service

Felleskjøpet Rogaland Agder er et samvirkeforetak, vårt formål er å styrke medlemmene sin økonomi på kort og lang sikt.

Det er lønnsomt å være medlem hos oss. Gode betingelser gir landbrukskunder flere fordeler ved medlemskap.

Mange fordeler:

 • Kvantumsrabatter
 • Bestillingsrabatt
 • Webrabatt
 • Etableringsrabatt
 • Årskvantumsrabatt
 • Sparekonto
 • Gratis rådgivning
 • Tankstøtte
 • Bonusutbetaling ved overskudd
 • Gratis abonnement på bondevennen i 1 år, gjelder nye medlemmer i samvirke
   

Les mer om medlemskap på medlemssiden

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640