Søk

Du er her:

C441R med nytt og moderne design

John Deere presser kommer med etterspurte oppgraderinger

Dagens fastkammerpresser F440R og C440R får nå sine etterfølgere med mange store endringer som har vært etterspurt i det norske markedet. Disse pressene får et helt nytt pressekammer som gir økt volum på ballen. De er også utstyrt med nye ruller som er mer aggressive for oppnå hardere rundballer.

De nye pressene får et helt nytt pressekammer der bredden økes til 1,2 meter, noe som gir økt volum på ballen. Det er dermed også nye ruller som er mer aggressive for oppnå hardere rundballer. For å øke driftssikkerheten er det økt diameter på akselene fra 30 til 50mm. Det er dermed også helt nye lagerløsninger med nye tetninger. I tillegg er det nå oppgradert med to-radig rullelager, noe som får stor betydning for driftssikkerheten.

Resten av drivlinja er også oppgradert med sterkere kjeder og PTO-aksel. Pressene har også fått en ny nettbinding som skiller seg ut fra tidligere system ved at det nå er ballen som mater på nettet. Tidligere var det rullene som matet inn nett. Dette vil gi et strammere nett i vanskelige forhold som f.eks. ved tørr halm.

C441R med nytt og moderne design

Den nye kombipressa har fått et helt nytt og moderne design med deksler i komposittmateriale. Men de virkelig store nyhetene ligger under dekslene. Den har det samme kammeret som F441R, men selve rammekonstruksjonen og pakkeren er fullstendig redesignet. Her er det gjort plass til helt nye hjulløsninger. Som den eneste leverandøren kan John Deere nå tilby enten singelaksel med dimensjoner opp til 750/45R-22,5 eller boggiaksel med dimensjoner opp til 620/45R-22,5. Pressa har i tillegg blitt betydelig kortere enn forgjengeren, noe som betyr at den blir svært lettkjørt.

I forbindelse med den nye rammekonstruksjonen har det vært stort fokus på omlasting av ball fra kammer til pakkebord. Her har John Deere beholdt sin anerkjente løsning med pakkebord som henter ballen. Men den har fått en betydelig forbedring av omlasting i bratt terreng, i tillegg til lavere avlastingshøyde for ballen. Når det gjelder pakkeren har den fått økt kapasiteten med ca. 15% takket være høyere rotasjonshastighet.

Mange kunder har etterspurt enklere bytte av plastfolie. På de nye C441R-pressene lanseres derfor et nytt patentert folielager som hydraulisk svinges ned mot pakkearmen og gjør den tidligere tunge jobben betydelig lettere.

Ønsker du mer informasjon ta kontakt med din lokale salgskonsulent.

Publisert 05. september 2016 - Jon Magne Torsteinbø

Verktøylinje

Rabatter og god service

Felleskjøpet Rogaland Agder er et samvirkeforetak, vårt formål er å styrke medlemmene sin økonomi på kort og lang sikt.

Det er lønnsomt å være medlem hos oss. Gode betingelser gir landbrukskunder flere fordeler ved medlemskap.

Mange fordeler:

 • Kvantumsrabatter
 • Bestillingsrabatt
 • Webrabatt
 • Etableringsrabatt
 • Årskvantumsrabatt
 • Sparekonto
 • Gratis rådgivning
 • Tankstøtte
 • Bonusutbetaling ved overskudd
 • Gratis abonnement på bondevennen i 1 år, gjelder nye medlemmer i samvirke
   

Les mer om medlemskap på medlemssiden

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640