Søk

Du er her:

Veshovda gjerdesystem
Oppfinner og bonde Svein Narve Veshovda
Oppfinner og bonde Svein Narve Veshovda

Revolusjonerende inngjerdingskonsept

Veshovda Gjerdesystem AS har vært på markedet siden 2011. Hensikten er å gjøre inngjerdingsarbeidet lettere, raskere, billigere - og mer solid!

 

Det har tidligere vært vanskelig å finne gode og solide løsninger for permanente inngjerdinger, særlig når det gjelder strøminngjerdinger. Dette har medført store krav til vedlikehold, særlig på grunn av værforhold og påkjenninger fra dyr.

 

Montering av tradisjonelle inngjerdinger er dessuten et tungt og tidkrevende arbeid - ofte langt utenfor allfarvei.

En gruppe idealister som har tro på framtida for den norske bonden og ønsker et distrikts-Norge som ikke gror igjen. Vi har erfaring med gjerdesystemer, og har erfart hvor enkelt og revolusjonerende og dyreetisk vårt system er i praksis. Dette ønsker vi å dele med deg!

Konseptet er unnfanget som et resultat av lang egenerfaring med inngjerdingsarbeid og desto manglende kvalitet
og begrensede bruksområder på eksisterende produkter på markedet i dag.

Veshovda sitt gjerdesystem erstatter både tradisjonelle gjerder og strømgjerder. Gjerdet kan være permanent eller midlertidig, og det settes opp raskt og enkelt. Det kan enkelt tilpasses og reguleres i forhold til terrenget. En kan dessuten ha lang avstand mellom pålene, noe en ikke kan med tradisjonelle nettinggjerder. Innretningen kan også brukes til enkelt å reparere/erstatte deler av etablerte gjerder. Ved å legge en strømførende topptråd kan en f. eks også erstatte dagens piggtråd, både på nye og eksisterende gjerder. Utforming er dessuten
slik at gjerdet skal tåle store påkjenninger f.eks. fra dyr, vær og vind, etc., og dermed begrense vedlikehold og eventuelle reparasjoner til et minimum.

VESHOVDA konseptet består av patentbeskyttede MULTIFUNKSJONELLE gjerdekomponenter, som til sammen utgjør en totalløsning. Her er braketter i to ulike størrelser for både tre-, jern- og komposittpåler. Brakettene er konstruert i et ikke strømledende materiale, og strøm kan settes på valgfritt antall tråder. I tillegg finnes det skråstagfeste og strammeverktøy. Den store nyheten er en gjerdepåle laget av komposittmateriale som har en ekstrem styrke og lang levetid. Den veier kun 1 kg og er derfor lett å frakte ut i terrenget for oppsett.

 

Du finner Veshovda gjerdesystem i FK butikken! 

Se vårt utvalg av gjerder og tilbehør

Finn din nærmeste FK butikk her

 

Saken er tatt fra Vårt Felleskjøp vår 2019
Les hele magasinet her

 

Verktøylinje

Rabatter og god service

Felleskjøpet Rogaland Agder er et samvirkeforetak, vårt formål er å styrke medlemmene sin økonomi på kort og lang sikt.

Det er lønnsomt å være medlem hos oss. Gode betingelser gir landbrukskunder flere fordeler ved medlemskap.

Mange fordeler:

 • Kvantumsrabatter
 • Bestillingsrabatt
 • Webrabatt
 • Etableringsrabatt
 • Årskvantumsrabatt
 • Sparekonto
 • Gratis rådgivning
 • Tankstøtte
 • Bonusutbetaling ved overskudd
 • Gratis abonnement på bondevennen i 1 år, gjelder nye medlemmer i samvirke
   

Les mer om medlemskap på medlemssiden

Personvernpolicy | kundesenter@fkra.no

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger     Tlf: 51 88 70 00     E-post: kundesenter@fkra.no    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640