PLANTEKULTUR

Økt lønnsomhet for bonden

Utvalget av såvarer, gjødsel, kalk, ensileringsmidler og enkelte plantevernmidler, skal bidra til å gi god lønnsomhet i planteproduksjonen på din gard. Felleskjøpet Rogaland Agder bruker mye tid og ressurser på en kontinuerlig utvikling og fornying av sortimentet, variasjonen i dyrkingsvilkårene i regionen er stor, og bredden i sortimentet er derfor tilsvarende.

  • Plantekulturkatalogen 2018

    Plantekulturkatalogen 2018 er her. Vi ønsker at katalogen skal være en god veiviser og vise hva som er nødvendig for at det skal vokse og gro på åker og eng. God våronn og lykke til med årets vekstsesong!

  • Godt utvalg av SPIRE såkorn

    Vi tilbyr såkorn produsert av dyktige såkornprodusenter i Rogaland og Agder. Sortene er godt utprøvde og lokalt tilpassa.

  • Såvarer 2018

    Her er ein kort oversikt med såvarer, sortar og blandingar frå Felleskjøpet Rogaland Agder 2018. Såvarene vart grundig presentert i katalogen Plantekultur 2018 som vart sendt ut i medlemmer og kundar i desse dager.

Viser fra 1 til 3 av totalt 135 artikler

Vi gjør oppmerksom på!

Alle plantekulturprodukter kan i perioder ha leveringstid på inntil 10 virkedager.

I forbindelse med høytider og ferier kan leveringstiden være noe lenger.

Dersom varen ønskes levert før, eller ved spesielle leveringsønsker, må betillingen ringes inn til vårt kundesenter 994 30 640.

Dersom du skal bestille kraftfôr- og plantekulturprodukter i samme leveranse vil du få 2 datoer for leveranser.

Ta kontakt med våre konsulenter for faglige råd.

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger     Tlf: 51 88 70 00     E-post: firmapost@fkra.no    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640