PLANTEKULTUR

Økt lønnsomhet for bonden

Utvalget av såvarer, gjødsel, kalk, ensileringsmidler og enkelte plantevernmidler, skal bidra til å gi god lønnsomhet i planteproduksjonen på din gard. Felleskjøpet Rogaland Agder bruker mye tid og ressurser på en kontinuerlig utvikling og fornying av sortimentet, variasjonen i dyrkingsvilkårene i regionen er stor, og bredden i sortimentet er derfor tilsvarende.

  • Julestengt i Sirevåg

    Vi holder stengt ved vårt gjødsellager i Sirevåg hele romjulen 2018. Siste dag med utlevering blir fredag 21. desember 2018. Onsdag 2. januar er vi tilbake i full drift.

  • Vellykket gjødselkampanje

    Høstens gjødselkampanje med mange gode tilbud er nå oppsummert. Til tross for et svært utfordrende år for bøndene, har FKRA mottatt bestillinger som et normalår - det er vi svært glade for!

  • Ensilering av rått gras

    Denne sommeren har vært tørr, nå ser det ut til at vi får både tørre og våte dager om en annen. Når graset er rått, anbefales ensileringsmiddel med høyt innhold av produkter som virker hemmende på bakterier og sporer.

Viser fra 13 til 15 av totalt 150 artikler

Vi gjør oppmerksom på!

Alle plantekulturprodukter kan i perioder ha leveringstid på inntil 10 virkedager.

I forbindelse med høytider og ferier kan leveringstiden være noe lenger.

Dersom varen ønskes levert før, eller ved spesielle leveringsønsker, må betillingen ringes inn til vårt kundesenter 994 30 640.

Dersom du skal bestille kraftfôr- og plantekulturprodukter i samme leveranse vil du få 2 datoer for leveranser.

Ta kontakt med våre konsulenter for faglige råd.

Personvernpolicy | firmapost@fkra.no

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger     Tlf: 51 88 70 00     E-post: firmapost@fkra.no    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640