PLANTEKULTUR

Økt lønnsomhet for bonden

Utvalget av såvarer, gjødsel, kalk, ensileringsmidler og enkelte plantevernmidler, skal bidra til å gi god lønnsomhet i planteproduksjonen på din gard. Felleskjøpet Rogaland Agder bruker mye tid og ressurser på en kontinuerlig utvikling og fornying av sortimentet, variasjonen i dyrkingsvilkårene i regionen er stor, og bredden i sortimentet er derfor tilsvarende.

  • God grovfôrkvalitet gir økt lønnsomhet

    Valg av riktig produkt og riktig mengde ensileringsmiddel gir god grovfôrkvalitet. Noe som igjen bidrar til økt lønnsomhet i din produksjon.

  • SPIRE såkorn

    Vi tilbyr såkorn produsert av dyktige såkornprodusenter i Rogaland og Agder. Sortene er godt utprøvde og lokalt tilpasset.

  • Godt utvalg av såvarer

    Våre såvarer er velprøvde, lokalt tilpasset og legger grunnlaget for en effektiv og lønnsom produksjon. SPIRE-sortimentet blir produsert på vårt eget såvareanlegg i Stavanger og har garanti for kvalitet og reinhet.

Viser fra 25 til 27 av totalt 168 artikler

Vi gjør oppmerksom på!

Alle plantekulturprodukter kan i perioder ha leveringstid på inntil 10 virkedager.

I forbindelse med høytider og ferier kan leveringstiden være noe lenger.

Dersom varen ønskes levert før, eller ved spesielle leveringsønsker, må betillingen ringes inn til vårt kundesenter 994 30 640.

Dersom du skal bestille kraftfôr- og plantekulturprodukter i samme leveranse vil du få 2 datoer for leveranser.

Ta kontakt med våre konsulenter for faglige råd.

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640