POLYSULPHATE

Polysulphate er et produkt fra Yara med lavt klorinnhold tilpasset potet og grønnsaker. Produktet inneholder kalium, magnesium, svovel og kalsium, og gir i tillegg en kostnads- effektiv svovelgjødsling til belgvekster og til økologisk engdyrking.

 

Polysulphate er et produkt fra Yara med lavt klorinnhold tilpasset potet og grønnsaker. Produktet inneholder kalium,  magnesium, svovel og kalsium, og gir i tillegg en kostnads- effektiv svovelgjødsling til belgvekster og til økologisk engdyrking.

 

Polysulphate™ er et grov- kornet ”granulat” av mineralet polyhalitt som utvinnes i England. Mineralet består av kalium-, magnesium- og kalsiumsulfat og har lavt klorinnhold. Disse sulfatene er vannløselige og tas derfor lett opp av plantene. Produktet har en kornstørrelsesfordeling mellom 2-4 mm og har spredeevne opp til 36 m med sentrifugalspreder. Leveres i 750 kg sekk.

Verktøylinje

Vi gjør oppmerksom på!

Alle plantekulturprodukter kan i perioder ha leveringstid på inntil 10 virkedager.

I forbindelse med høytider og ferier kan leveringstiden være noe lenger.

Dersom varen ønskes levert før, eller ved spesielle leveringsønsker, må betillingen ringes inn til vårt kundesenter 994 30 640.

Dersom du skal bestille kraftfôr- og plantekulturprodukter i samme leveranse vil du få 2 datoer for leveranser.

Ta kontakt med våre konsulenter for faglige råd.

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640