Søk

Du er her:

Godt salg av såvarer
Travel sesong på såvareavdelingen

God tilgang - og godt salg av såvarer

Til tross for en treg start på våren med mye nedbør og lave temperaturer, har vi hatt en god start på såvaresalget.

Flere og flere grovfôrdyrkere har erfart - og innser at en går glipp av mye avling ved  å sitte med gammel eng med stort innsalg av kveke. Det er god tilgang på frø av alle arter omtalt i Plantekulturkatalogen 2015, både som blandinger og reinfrø.
 
Vi minner om at det fullt mulig for den enkelte å lage sin helt unike frøblanding, ved å mikse sammen frø av flere arter i et ønsket mengdeforhold.

Så langt i sesongen kan det tyde på at omfanget av korndyrking i regionen vår er økende. Spesielt i jærregionen kan overskudd av grovfôr i sesongen 2014 bidra til at det blir frigjort areal til korndyrking inneværende år.

Den populære havresorten Odal er vi utsolgt for fra hovedlager, men det er god tilgang på Belinda. Av bygg har vi i fortsatt god tilgang på alle sorter, både 2-rads og 6-rads.   


Publisert 27. april 2015 - Jens Randby


 

 

Verktøylinje

Vi gjør oppmerksom på!

Alle plantekulturprodukter kan i perioder ha leveringstid på inntil 10 virkedager.

I forbindelse med høytider og ferier kan leveringstiden være noe lenger.

Dersom varen ønskes levert før, eller ved spesielle leveringsønsker, må betillingen ringes inn til vårt kundesenter 994 30 640.

Dersom du skal bestille kraftfôr- og plantekulturprodukter i samme leveranse vil du få 2 datoer for leveranser.

Ta kontakt med våre konsulenter for faglige råd.

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640