Søk

Du er her:

GranuCop™ er nå ute av sortimentet

Fra vårt hovedlager i Sirevåg er vi nå tomme for kobbergjødsel i granulert form. YARA har tatt GranuCop ut av sitt gjødselsortiment. Enkelte av FKRA sine butikker og forhandlere kan ha et restlager av produktet.

Til erstatning kommer YaraVita® COPTRAC som kan benyttes til bladgjødsling i stående åker og som forrådsgjødsling i jord med lave kobberverdier.

Kobber er et viktig mikronæringsstoff i alle våre kulturvekster. Jordanalyser kan avdekke mangelsituasjoner.  Ofte i sammenheng med nydyrking av skogsmark kan det være behov for oppgjødsling  med kobber. En trenger også å vedlikeholde kobbernivåene i gammel kulturjord.

Dialog med Yara om et granulert alternativ
FKRA ønsker å kunne levere kobber som granulert vare foran neste sesong.  Spesielt på utmark/ulendt terreng  vil bruk av bladgjødselprodukter ha begrensninger.  Vi er i dialog med YARA om å finne et granulert/prillet alternativ.

Publisert 26. september 2013 - Jens Randby

 

Verktøylinje

Vi gjør oppmerksom på!

Alle plantekulturprodukter kan i perioder ha leveringstid på inntil 10 virkedager.

I forbindelse med høytider og ferier kan leveringstiden være noe lenger.

Dersom varen ønskes levert før, eller ved spesielle leveringsønsker, må betillingen ringes inn til vårt kundesenter 994 30 640.

Dersom du skal bestille kraftfôr- og plantekulturprodukter i samme leveranse vil du få 2 datoer for leveranser.

Ta kontakt med våre konsulenter for faglige råd.

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640