Søk

Du er her:

Helgjødsel fra norsk naturgjødsel  - Felleskjøpet

Ny gjødseltype for ettergjødsling av sauebeiter sommer og høst

Erfaringer og praksis viser at ekstra tilførsel av kobolt har en positiv effekt på tilveksten av lam på beite. Norsk Naturgjødsel AS og deres forhandlere kan nå tilby et nytt gjødselprodukt med innhold av kobolt for ettergjødsling sommer og høst.

Produktet egner seg på areal som i hovedsak trenger tilførsel av nitrogen for planteveksten og samtidig gir et økt innhold av kobolt i beitegraset.

Velegnet som tilleggsgjødsel på areal som blir tilført storfègjødsel om våren, denne leveres i to varianter, med eller uten tilsetting av 4 kg koboltsulfat pr tonn.

Anbefaling til beite, sommer/høst
20 kg 18-1-2 m - 4 kg koboltsulfat pr dekar. Anbefalt mengde gir en tilførsel på ca 16 g kobolt pr dekar. Erfaringer og praksis tyder på at små mengder kobolt har en positiv effekt på tilvekst hos lam på beite.

Les også
Helgjødsel ble løsningen
 

Publisert 11. juli 2014 - Frank Morten Levang

 

Verktøylinje

Vi gjør oppmerksom på!

Alle plantekulturprodukter kan i perioder ha leveringstid på inntil 10 virkedager.

I forbindelse med høytider og ferier kan leveringstiden være noe lenger.

Dersom varen ønskes levert før, eller ved spesielle leveringsønsker, må betillingen ringes inn til vårt kundesenter 994 30 640.

Dersom du skal bestille kraftfôr- og plantekulturprodukter i samme leveranse vil du få 2 datoer for leveranser.

Ta kontakt med våre konsulenter for faglige råd.

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640