Såvarer

Til fornying og reparasjoner av eng og beite har Felleskjøpet Rogaland Agder et bredt sortiment av frøblandinger. Sammensetningen av blandingene justeres kontinuerlig ut fra en målsetting om at det skal produseres mye - og et kvalitetsmessig godt grovfôr i vår region.

 

Alle priser på gjødsel og ensileringsmidler gjelder fra hovedlager SIR eks mva. Evt frakt beregnes etter de til enhver tid gjeldende fraktsatser. Våre FK avdelinger og forhandlere vil påregne frakt og håndteringskostnader til sine priser

 

  • Såkornkvaliteten 2015

    Kvaliteten på neste års såkorn ser ut til å være tilfredsstillende, både når det gjelder spireevne og reinhet. Beisebehovet er begrenset til et fåtall partier, og det er ikke registrert spiretreghet i noen partier.

  • Gode kornavlinger og rekordtidlig høst

    Det er mange år siden vi har kunnet melde om gode kornavlinger i vårt område, men dette året ser det endelig lovende ut. Jens Randby, salgssjef plantekultur i FKRA forteller at det allerede denne uken kan det bli snakk om å høste det første kornet på Jærkysten.

Viser fra 15 til 16 av totalt 30 artikler

Vi gjør oppmerksom på!

Alle plantekulturprodukter kan i perioder ha leveringstid på inntil 10 virkedager.

I forbindelse med høytider og ferier kan leveringstiden være noe lenger.

Dersom varen ønskes levert før, eller ved spesielle leveringsønsker, må betillingen ringes inn til vårt kundesenter 994 30 640.

Dersom du skal bestille kraftfôr- og plantekulturprodukter i samme leveranse vil du få 2 datoer for leveranser.

Ta kontakt med våre konsulenter for faglige råd.

Personvernpolicy | firmapost@fkra.no

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger     Tlf: 51 88 70 00     E-post: firmapost@fkra.no    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640