Søk

Du er her:

Kraftfor for folk

Velkommen til vår stand på Gladmat

Gladmat feirer i år sitt 20 års jubileum, og Felleskjøpet Rogaland Agder er en av flere hovedsponsorer til Gladmat 2018.

FKRA er en av de viktigste aktørene for lokal mat. Vi har «Med mat i tankene» i alle prosesser som omhandler innkjøp, produksjon og salg av driftsmidler til landbruket. FKRA er en helt avgjørende bidragsyter for at forbrukeren skal få sunn og trygg mat gjennom produksjon av kraftfôr til dyr og leverandør av driftsmidler.

Vi har samarbeidet med Gladmat i mange år, og sammen har vi fått økt forståelse for verdikjeden «Fra jord til bord». Det er derfor naturlig at FKRA gjør noe ekstra i jubileumsåret.

Vår region har:
8 % av befolkningen i Norge
10 % av jordbruksarealet
20 % av Norges samlede husdyrproduksjon

Bonden og FKRA på Gladmat

I år skal vi stå på stand midt på torget der næringen er samlet under teksten «Bonden på Gladmat». Målet for FKRA er denne gang er å avmystifisere begrepet kraftfôr og har fått Stangeland Mølle til å produsere en egen frokostblanding i FKRA design som vi skal dele ut.

Rosenkildehuset - et rolig hjørne med FKRA profil

Utenfor Rosenkildehuset skal det også i år være et rolig hjørne. FKRA bidrar her med trøtraktorer og profilering for de minste. Her skal oppkava foreldre kunne sitte ned og se ungene i fri utfoldelse med John Deere trøtraktorer.

Møt oss på Gladmat!


Publisert 29. juni 2018 - Aasne Aasland

Verktøylinje

Vi gjør oppmerksom på!

Alle plantekulturprodukter kan i perioder ha leveringstid på inntil 10 virkedager.

I forbindelse med høytider og ferier kan leveringstiden være noe lenger.

Dersom varen ønskes levert før, eller ved spesielle leveringsønsker, må betillingen ringes inn til vårt kundesenter 994 30 640.

Dersom du skal bestille kraftfôr- og plantekulturprodukter i samme leveranse vil du få 2 datoer for leveranser.

Ta kontakt med våre konsulenter for faglige råd.

Personvernpolicy | firmapost@fkra.no

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger     Tlf: 51 88 70 00     E-post: firmapost@fkra.no    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640