Søk

Du er her:

  • Forsiden>
  • Om FKRA>
  • Presse>
  • Sveinung Svebestad er innstilt som ny styreleder i Felleskjøpet Rogaland Agder
Sveinung Svebestad

Sveinung Svebestad er innstilt som ny styreleder i Felleskjøpet Rogaland Agder

Valgnemda har innstilt Sandnesbonden Sveinung Svebestad som forslag til ny styreleder i Felleskjøpet Rogaland Agder. Det endelige valget av ny styreleder foretas på årsmøtet i mars.

Sveinung Svebestad er et kjent navn for mange i bransjen. Han har bred erfaring etter lang tid som styreleder i Nortura. Åge Gyland, leder av valgnemnda forteller at de har lagt vekt på å finne en person med lang og bred erfaring for å erstatte avtroppende styreleder Gabriel Joa.

Gabriel Joa varslet tidligere i år at han ikke stiller til gjenvalg på årsmøtet 22. mars 2018.

"Jeg forlater et konsern med en sunn økonomi og mange dyktige ansatte som hver dag jobber for å styrke bonden sin økonomi, sier Gabriel Joa i sin pressemelding."

Nestleder Marianne Nordhus stiller til gjenvalg, mens Marianne Storhaug Strøm og Arild Viken takker for seg.

Valgnemnda har innstilt Mari Eidså fra Øvrebø og Tarald Magne Oma fra Time som nye styremedlemmer.

Foto: Bondevennen

Publisert 28. februar 2018 - May Linda Schjølberg

Verktøylinje

Strategiperioden 2019- 2022

FKRA skal være en lønnsom partner for våre kunder og eiere.

Vi har en klar og tydelig visjon som gir oss retningen i vår utvikling -  vi skal være landbrukets mest attraktive og lønnsomme partner.

Våre verdier bestemmer våre holdninger og handlinger og er personligheten til bedriften. I vårt daglige virke er de nyttige veivisere for hvordan vi utfører vårt arbeid.

Våre verdier er

  • Pålitelig
  • Effektiv
  • Nyskapende

Vi har satt oss spenstige mål for denne strategiperioden. FKRA skal være den foretrukne samarbeidspartner med det beste utvalget av driftsmidler, som bidrar til økt lønnsomhet for bonden. Vi skal assosieres med nyskapende produkter og effektive løsninger. Våre kunder skal oppleve personlig engasjement og punktlige leveranser.

FKRA tar samfunnsansvar med fokus på klima og bærekraft, vi skal bidra til en bærekraftig matproduksjon i et globalt perspektiv.

Målet vårt på kort og lang sikt er å gi våre eiere og kunder lønnsomhet i egen produksjon.

Vi ønsker å være en lønnsom partner for våre eiere!

 

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640