Få kontroll på rundballeplasten

På grunn av økt fokus på plast og miljø er det flere kunder som har etterspurt løsninger for å samle rundballeplast. Vi i Felleskjøpet Rogaland Agder ønsker å være en bidragsyter, og hjelpe våre kunder å få kontroll på rundballeplasten.

Hvert år er det mange tonn med rundballeplast som blåser bort, og havner i elver og trær, dette er selvfølgelig svært uheldig for naturen.

MacFab 75 er en presse som er utviklet og testet spesielt for rundballeplast, og som skal være enkel i bruk. Det har vært viktig for oss at produktet vi tilbyr skal være enkel å håndtere. Denne pressen har en enkel og robust konstruksjon som vi garanterer fungerer meget godt. Pressen er laget for å kunne stå i et krevende miljø, både sommer og vinter. MacFab 75 kan også presse andre plastmaterialer.

Pressen er enkel i bruk, plasser rundballeplasten i innmatingsluken, lukk døren og kjør stempelet ned.

I denne emballasjepressen kan du presse plast av ca. 50 rundballer, som igjen blir en fin håndterlig balle på 735mm x 700mm. Når en kjøper en MacFab 75 medfølger det en egen praktisk tralle for å trille ut plastballene.   

Emballasjepressen går på vanlig 230V og trenger derfor ikke 3 fas strøm.

Produktspesifikasjoner MacFab75

Sikkerheten er godt ivaretatt

Emballasjepressen er utstyrt med god sikkerhet for å hindre klemskader og ulykker, da den har sensorer for blant annet innmating og dører som kan åpnes. 

Demomaskiner

Vi kan tilby demomaskiner hos våre tre Felleskjøpet Fagsenter:

Haugesund

Telefon: 52 70 54 70

Mandag-fredag: 7.30 - 15.30

Klepp

Telefon: 970 69 779

Mandag-fredag 7.30 - 15.30

Kristiansand

Telefon: 38 05 67 20

Mandag-fredag: 7.30 - 15.30

 

Ta kontakt med et av våre delelager