Medlem i Felleskjøpet Rogaland Agder

Som medlem hos oss er du medeier i en sterk innkjøpsorganisasjon, opprettet, eid og styrt av bønder. Vårt formål er å gi deg som medlem en økonomisk gevinst - både på kort og lang sikt!

Medlemskap er åpent for alle som har økonomisk ansvar for landbruksdrift og landbruksrelatert virksomhet. Medlemmene er andelseiere i FKRA med hver sin andel på kr. 500,-. Andelsinnskuddet for nye medlemmer betales ved innmelding. 

Se vedtekter Felleskjøpet Rogaland Agder

Medlemsfordeler

Salgsbetingelser

Kvantumsrabatt

 

1% rabatt på kraftfôr i bulk (standard sortiment) ved bestilling innen kl 12.00 to arbeidsdager før ønsket levering. FKRA står fritt til å levere fôret på dag en eller to.

Webrabatt

For bestilling av tonnvarer via bedrift.bondekompaniet.no gir vi kr. 100,- eks. mva i rabatt på hver bestilling over kr. 5000,- eks. mva. Dette gjelder ved kjøp av kraftfôr, gjødsel og plantekultur. 

Etableringsrabatt

Etableringsrabatt er en økonomisk støtte for deg som ny eller ung bonde i etableringsfasen.

Årskvantumsrabatt

Årskvantumsrabatt blir beregnet på totalkjøp av kraftfôr, gjødsel, såvarer, ensileringsmidler og tilskuddsfôr. Rabatten blir avregnet av ordre registrert i FKRA ved årsslutt eks. mva. og frakt. 

Kjøpsutbytte ved overskudd

Resultatet i FKRA fra siste driftsår avgjør om styre og årsmøte vedtar å betale ut kjøpsutbytte til medlemmene.

1. Bonusgrunnlaget baseres på netto kjøp eks. mva og frakt av kraftfôr, plantekulturprodukter, tilskuddsfôr og visse typer butikkvarer.
Gjelder ikke reservedeler til traktor, redskap og i-mek. 
Bonus blir utbetalt ved bonusgrunnlag over kr 20 000 det aktuelle året.
Gjelder også kjøp via vår bedriftsløsning på BondeKompaniet.no

2. For innlevert (salg av) såkorn og korn utbetales samme sats som ved kjøp av driftsmidler (ref. pkt. 1). Bonusgrunnlaget er innlevert korn som har netto verdi eks. mva. større enn
kr 20 000 det aktuelle året.

Forutsetningen for kjøpsutbytte er at kjøpet er registrert i FKRA. Utbyttet blir utbetalt til medlemmer for siste kalenderår etter vedtak i avholdt årsmøte.

Tankstøtte

For kunder som kjøper kraftfôr i FKRA, dekker FKRA 20% av netto tank-kostnad ved nyanskaffelse av Mafa kraftfôrtank. Kjøp av andre kraftfôrtanker gir 15%.

Sparekonto

Vi tilbyr sparekonto med gode betingelser på medlemsinnskudd.


Betingelser (gjeldende fra 12.02.2024)

  • Saldo inntil kr 100 000  -  4,45%
  • Saldo mellom kr 100 000 og kr 500 000  -  4,95%
  • Saldo over kr 500 000  -  5,25%
     

*Rentesatsene gjelder fra første krone

Medlemsfordeler i Agrol

Gode fordelsrabatter med Agrol og Agricard. Agrol støtter norsk landbruk med felles innkjøpsfordeler fra solide leverandører. Prisreduksjonen Agrol forhandler frem kommer medlemmene til gode. Fordelsrabatter med Agrol

Gratis rådgivning

Som medlem får du gratis faglige råd og veiledning fra våre konsulenter:

Gratis abonnement på Bondevennen

Det året du er registrert med etableringsrabatt får du 6 mnd. gratis abonnement på Bondevennen.