Gladmat Partner 2024!

Vi er stolt samarbeidspartner med Gladmat 2024! Felleskjøpet Rogaland Agder er en viktig aktør for lokal og regional matproduksjon og vi tror på den norske bonden, lokal matproduksjon, foredling og gode matopplevelser!

Tekst/foto: Anne Linn Olsen

Gladmat Partner 2024!

Gladmat er en av de viktigste formidlerne av matkultur og et flott utstillingsvindu for måltidsnæringen i Stavangerregionen, samtidig en arena for læring og kunnskapsutveksling som bidrar til rekruttering i matnæringen.

Husk Gladmat sine festivaldager som starter 26. - 29. juni!

Besøk vår stand på torget og bli med i trekningen av flotte premier fra BondeKompaniet!

Felleskjøpet Rogaland Agder og BondeKompaniet

Besøk oss på torget, samme plass som i fjor, hvor du vil møte våre representanter for salg av kraftfôr og BondeKompaniet butikkene! Med temaene "Med mat i tankene" og "Urban dyrking" - vi sees!
 

«Gladmat gir oss som bedrift muligheten for å vise vår posisjon i verdikjeden fra «jord til bord». Gladmat setter også fokus på lokal mat og stolthet med tanke på å produsere god norsk mat.»

Per Harald Vabø, Adm.Dir.

Kraftfor for folk - vi deler ut gratis frokostblanding!

Felleskjøpets frokostblanding

"Kraftfôr for folk" er Felleskjøpets frokostblanding og inneholder korn fra norske bønder.

En frokostblanding er til forveksling lik en kraftfôrblanding fra Felleskjøpet. Begge inneholder ulike typer kornslag. Mens vi tilsetter melk eller yoghurt og litt frisk frukt på toppen, tilsettes dyrenes kornblanding ekstra protein, mineraler og vitaminer. Dette kaller vi kraftfôr.

"Kraftfôr for folk" er produsert lokalt av Stangeland Mølle.

Les mer om tanken bak "Kraftfôr for folk"

Bilder fra Gladmat 2022:

Les også:

Meld deg på våre nyhetsbrev!