ATVen tilbake i sortimentet!

Etter noen år uten, er ATVen tilbake i FKRA-sortimentet. – Du får Honda i tre størrelser og Kymco i to. I tillegg har vi også John Deeres Gator UTV, sier salgssjef traktor og redskap, Jon Magne Torsteinbø.

Vårt Felleskjøp Høsten 2021
Tekst: Bethi Dirdal Jåtun Foto: Anne Linn Olsen

Nå er endelig ATVen tilbake i Felleskjøpet Rogaland Agder sitt sortiment.

At det har vært et sug i markedet etter Honda ATV, som nå tilbys på FKRAs maskinsentre og i utvalgte Bondekompaniet-butikker, er det ingen tvil om. Når Vårt Felleskjøp snakker med salgssjef Torsteinbø i august, kan han allerede rapporterte om et salg på fem nye Honda ATV-modeller, og det bare kort tid etter at modellene ble tilgjengelige.

Mange har ventet

–ATVen til Honda har vært borte fra markedet en periode, men nå er den tilbake, forteller Torsteinbø som fikk inn de første maskinene i juli og som vet at mange har ventet på firhjulingen som benyttes både til gårdsdrift, skogbruk, jakt, bygg og anlegg.

– Honda ATV har en kvalitet i verdensklasse. Vi leverer den med fem års garanti, sier han og utdyper:

–Listen med fordeler er lang - alt fra det unike DCT-gearkassesystemet med dobbel clutch til servostyring, reimfri kraftoverføring og drivstofinnsprøytning, noe som gjør Honda ATV til markedets mest drivstofføkonomiske terrengkjøretøy.

Automatkasse og DCT

I tillegg til Honda, som FKRA fører i tre forskjellige modeller, har også ATVer fra produsenten Kymco blitt en del av det nye ATV-sortimentet til FKRA. Denne leveres i to forskjellige størrelser.

Ifølge Torsteinbø ha Kymcoen et vel så tøft utseende som Hondaen.

–Kymco kjennetegnes av stilig design og har også kraft og kapasitet til å ta de tyngste jobbene, påpeker han.

ATV-modellene registreres som traktor, klasse T3B, noe som vil si at de har en toppfart på inntil 60 kilometer i timen og krever sertifikat i førerklasse B.

Utvalg for alle

–Sammen med John Deeres UTV-modell Gator, har vi nå firhjulinger til så å si alle kundegrupper, påpeker Torsteinbø som forventer at FKRA skal ta sin del av ATV-markedet. Selgerne er preppet og alt ligger til rette for en spennende høst.

–Dette vil gi oss ren pluss da disse maskinene ikke går utover annet vi selger, påpeker han til slutt.

 

Kontakt en av våre salgskonsulenter