Fleksibilitet og innovasjon til fingerspissene

Tokvam har markedets største utvalg av to-trinns fresere og leverer snøfresere av høy kvalitet som er godt tilpasset ethvert behov. 


Tekst/foto: Jon Magne Torsteinbø/FKRA

Tokvam har markedets største utvalg av to-trinns fresere

Modellene du finner hos Tokvam er tilpasset traktorer og bæremaskiner i et spekter fra 25-300 HK, arbeidsbredder fra 130 cm til 330 cm og valg mellom hydraulisk og mekanisk drift.

Tokvam 240THS

En kraftig to-trinns freser i mellom segmentet som har vært en markedsleder i flere år. Anbefales fra 70 HK og oppover. Meget god i våt og tung snø. Gode skrape­-egenskaper, som etterlater en slett og fin veibane. Fresen leveres standard med justerbare ski, og vendbart slitestål i Hardox, Vegvesen standard.

Fresen kan som tilvalg utstyres med hydraulisk  regulerbar kantving for trinnløs regulering av ekstra arbeidsbredde fra 5 til 35 cm.
 

Tokvam 256THS BIG

Størst kapasitet i segmentet, fungerer på all type snø og 5 års garanti vinkelgir. Stor åpen innmaterskrue med mate­spader gir meget stor kapasitet, den knuser klumper og tømmer fresen på en utmerket måte. En ren bakmontert snøfres med mange valgmuligheter og stor sikkerhet for eier med Tokvams 5 års garanti på vinkelgir. 

  • Avrundet chassis for at snø skal skli av
  • Heavy Duty lagre på innmaterskrue
  • Dobbelt hydraulisk nedbrekk standard

Tokvam 220 THS

En prisgunstig løsning, uten at går ut over kvaliteten. Sannsynligvis den fresen med størst kapasitet i sitt 
segment. Fresen leveres med slitestål i Hardox, Vegvesen standard. 

Hydraulisk sving av tut, justerbare ski, trepunktinnfesting og integrert triangelfesting er standard.

Kontakt oss

Er det noe du lurer på? Kontakt din lokale salgskonsulent - vi hjelper deg gjerne!

Les også:


Mer om maskiner og utstyr

Tokvam snøfres 256 THS Flex

Snøfres 256 THS Flex er en av mange snøfresermodeller fra Tokvam AS. Dette er en to-trinns snøfres til traktor i størrelser fra 130 - 200 HK. Fresen kan monteres valgfritt foran eller bak på traktoren. Innmaterskrue med doble segmenter betyr større kapasitet og roligere gange.

Tokvam snøfres 256 THS Big

Dette er en bakmontert to-trinns snøfres til traktor fra 120 HK. Innmaterskrue med doble segmenter betyr større kapasitet og roligere gange. Innmaterskrue er tagget og knuser derfor klumper effektivt og tar seg lett inn i hard snø og is. Du får ekstra god styring av snøen med hydraulisk dobbelt nedbrekk og valset bakplate i tuten gir minimalt med friksjon og slitasje.