Avant - den fleksible tusenkunstneren!

Med Avants rikholdige redskapsutvalg, med over 200 redskap innen blant annet transport, veivedlikehold, landskapspleie, landbruk, bygg og anlegg er muligheten stor for at det er et redskap eller ti som kan hjelpe deg.

Allsidig, kompakt og smidig

Avant er en allsidig, kompakt og smidig laster som passer utmerket til mange forskjellige typer arbeidsoppgaver og er i sin klasse suveren. Avant tilbyr et effektivt og mulitifunksjonelt system for alle dine arbeidsoppgaver og behov året rundt. Avant har i over 30 år produsert driftssikre kompaktlastere med store bruksområder.

Felleskjøpet har siden starten av 2000-tallet levert 5000 Avanter til det norske markedet!

I dag tilbys det 19 forskjellige modeller i 9 serier, i alle størrelser fra den lille 200-serien med egenvekt 700 kg til den kraftige 800-serien med løftekapasitet på 1900 kg og 30 km/t kjørehastighet.

Sammen med et rikholdig utstyr- og redskapssortiment så har vi maskiner som passer til det meste.

Miljøvennlig modellserie

E-serien tilbyr elektrisk batteridrift, noe som er gir muligheter for bruk i miljø der konvensjonelle motorer ikke kan brukes, enten det er støybegrensninger, avgassbegrensninger eller miljøhensyn som setter kravene.

Med Avants rikholdige redskapsutvalg, med over 200 redskap innen blant annet transport, veivedlikehold, landskapspleie, landbruk, bygg og anlegg er muligheten stor for at det er et redskap eller ti som kan hjelpe deg!

Lei en Avant med Avantavtalen

Nå kan du leie Avant 520 ved Felleskjøpet Fagsenter Klepp, Årdal og Kristiansand. Avanten står klar på bilhenger og leies ut med stor skuff, silogreip og pallegaffel.

Mer om Avantavtalen

 

Kontakt oss for informasjon om Avantavtalen

Finn ditt nærmeste verksted

 

Andre artikkelkategorier: