Først på Klepp - Traktorkaravane med nye 6R-serien!

Nå kan du se de splitter nye John Deere modellene 6R 150 og 6R 185 for første gang i Norge. Traktorkaravanen starter på Klepp før den beveger seg videre til Baråker.

Nye modeller i John Deere 6R-serien

Før jul presenterte John Deere fire splitter nye modeller i 6R-serien. I forbindelse med lanseringen var en tidlig utgave av 6R 215 på verdenslansering i Norge under landbruks- og maskinmessa Agroteknikk.

Nå er to nye modeller på vei nordover fra Tyskland. Den nye 6R 150 med ny laster og John Deere 6R 185 er lastet opp på semitrailer og skal kjøre karavane fra Rogaland til Trøndelag.

- 6R-serien er spesiell for den treffer alle, uansett om du er husdyrbonde, grønsaksdyrker, kornbonde eller entreprenør. Nå kommer det to modeller vi aldri tidligere har sett i Norge, så dette gleder vi oss skikkelig til, forteller Tore Glærum, produktsjef traktor i Felleskjøpet Agri.

Nye modeller i John Deere 6R-serien
Nye modeller i John Deere 6R-serien
Nye modeller i John Deere 6R-serien

Karavanen til Klepp

Den 21. februar kommer karavanen til Klepp som første stoppested før den skal innom flere avdelinger i Felleskjøpet, og ender opp i Steinkjer før den svinger over grensa til Sverige.

- Vi gleder oss til å vise frem de to viktigste modellene i 6R-serien som aldri før har vært vist i Norge. Det er også gledelig at salget av traktorene har startet veldig bra, og det uten at noen har prøvekjørt vidunderet, hevder salgssjef for traktor og redskap John Magne Torsteinbø stolt. 

Arrangementene rundt traktorkaravanen er en gyllen anledning for å snakke med fagfolk fra både inn- og utland og det blir selvfølgelig mulighet for å prøvekjøre modellene. Sammen med karavanen kommer nemlig produktspesialister fra John Deere, og produktsjefer på både traktor og dekk fra Felleskjøpet vil være til stede.

Vi byr på kaffe og en liten matbit - vi sees på Klepp!

Stoppesteder for John Deere traktorkaravane:

Felleskjøpet Rogaland Agder:
21. februar: Klepp,
kl. 11-17, Kjøpmannsbrotet 2, 4352 Kleppe

Felleskjøpet Agri:
22. februar: Barkåker
23. februar: Lena
24. februar: Molde
25. februar: Stjørdal
26. februar: Steinkjer

Kontakt oss