Levering av Avant og Gator til Flor og Fjære!

Torsdag 11. april leverte FKRA to elektriske Gatorer og en elektrisk Avant til Hanne Kvernberg Hidlefjord og Endre Bryn Hidlefjord som i dag driver Flor og Fjære. Flor og Fjære er et paradis av en hage lokalisert på en av Norges aller flotteste øyer - Sør Hidle utenfor Stavanger i Rogaland.

Tekst/foto: Anne Linn Olsen/Bjarne Aske

Levering av John Deere Gator og Avant e527 til Flor og Fjære.

FV. Hanne Kvernberg Hidlefjord, Bjarne Aske, salgskonsulent FKRA og Endre Bryn Hidlefjord.

- John Deere Gatorene er nummer seks og syv i rekken, og den andre elektriske Avanten, sier Bjarne Aske, salgskonsulent i traktor og redskap hos Felleskjøpet Rogaland Agder.

Hos Endre og Hanne på Flor og Fjære har de flere Avanter fra før som går på diesel. Den nye elektriske Avanten har hurtiglading og er klar til bruk etter bare en times lading. Flor og Fjære har kjøpt hele fem elektriske Gatorer tidligere som de er svært fornøyde med.

- John Deere Gatorene er modell TE, har elektrisk tipp, tett hytte med vindusvisker og de har hengerfeste, slik at de kan dra med seg planter og utstyr - noe som kommer godt med her! Smiler Ingvald Rygg, salgsleder traktor og redskap i området Sunnhordland og Rogaland.

Bjarne og Ingvald feiret leveransen sammen med go-gjengen fra Flor og Fjære med kake og kaffe!

John Deere Gator modell TE.

Den går og går med null utslipp!

Gatoren er utstyrt med åtte batterier med høy kapasitet som gjør at den kan arbeide hardt i opptil 7-8 timer mellom hver lading - alt uten utslipp og med minimal støy. Hver enhet leveres med innebygd UL-godkjent lader som slår seg av når batteriene er fulladet. 

 • Elektrisk motor
 • Svært stillegående elektrisk drift
 • Null utslipp
 • Deluxe lastekasse

   

Les mer om John Deere Gator TE her

Avant E-serie e-527.

Helelektrisk kompaktlaster

Avant E-serie er ideelle for innendørsoppgaver og bruk i bygninger uten ventilasjon, som ikke tillater utslipp. De er også perfekte for områder som har strenge retningslinjer for støy. Avant E-serien er helelektrisk og helt fri for utslipp, samtidig som driftskostnadene holdes lave.

Modellen Avant e527 er en hel-elektrisk kompaktlaster som utnytter OptiTemp Lithium-batteriteknologi. 

Med Avants sin egenutviklede OptiTemp-teknologi kan batteriet fungere effektivt i ulike klimaforhold, enten det sommer eller vinter. Selv under tungt lastearbeid og uten bruk av hydrauliske redskaper, kan den i gjennomsnitt operere i opptil 6 timer på en lading.

 • 100% elektrisk
 • Lithium Ion batteri
 • 6t gjennomsnittlig brukstid
 • 4-hjulsdrift
 • Smidig
 • Mulighet for hurtiglader

 

Les mer om Avant e527 her

Flor og Fjære i all sin blomsterprakt.

 

"Lidenskapen som er blitt dyrket gjennom tre generasjoner har forvandlet vår hage fra en forblåst husmannsplass til å bli en frodig oase av farger og liv.

Vi gleder oss alltid til å dele dette unike stedet med våre gjester!"

Endre Bryn Hidlefjord
tredje generasjon på Flor og Fjære

Les mer om Flor og Fjære

Andre artikkelkategorier: