Driftsbygninger - storfe

Går du med tanker om å mekanisere, modernisere, utvide eller bygge nytt? Felleskjøpet Rogaland Agder har utstyret du trenger i ditt storfefjøs, uansett om det er båsfjøs eller løsdrift. Vi leverer alt fra enkel innredning til avanserte melkeroboter og automatiske fôringsanlegg.

Målet vårt er å tilby et bredt spekter av gode produkter til riktig pris. Vårt produktsortiment består av produkter fra kvalitetsbevisste og innovative leverandører.

Våre kunder

OptiDuo fôrskyver

Arne Joa bygde nytt fjøs i 2019 med melkerobot, fôrskyver og måkerobot. Gården ligger på Joa i Sola kommune i Rogaland og har en melkekvote på 513 tonn.

DeLaval melkerobot: Service

Lene og Gaute Haugland er svært fornøyd med serviceapparatet til DeLaval, de kommer når de skal og etter behov når en ringer. Det er også betryggende å ha en fast kontaktperson som kjenner utstyret og drifta.

Repro og celletallsmåler

Med tanke på neste generasjon valgte Helge og Torill Sele å kjøpe ny melkerobot, og har nå både reproprogram, 3D-kamera og celletallsmåler i roboten. Helge og Torill driver melkeproduksjon med 540.000 liter i kvote.

Holdvurderingskamera

Arne Asbjørn Joa bygde nytt løsdriftsfjøs med robot i 2019. Han er glad de valgte holdvurderingskamera til roboten. Kameraet tar bilder av kyrne hver dag, de får god kontroll og kan dermed tilpasse fôringen til hver enkelt ku.

Påsett og speneleting

Tarald Magne Oma driver gård på Oma i Time kommune. Gården har vært i familien i 250 år. Han er veldig fornøyd med melkeroboten da den gir en fleksibilitet i hverdagen, og at roboten har en touch-screen som en kan lett ta med seg på nettbrett eller telefon.

Forbehandling av spener!

En vaskekopp med en nøye tilmålt blanding av luft og vann, sørger for at hver enkelt spene på kua blir vasket og stimulert før melking. Anne Kristine og Arnstein Røyneberg driver en produksjon med 750 tonn i kvote og har i tillegg over 70 ammekyr.

Planlegging: Nytt fjøs og robot!

Lene og Gaute Haugland har ikke sett seg tilbake etter de fikk en ny og fleksibel hverdag med robot og nytt fjøs på Fjermestad i Time kommune. Sammen med Thomas, salgskonsulent I-mek, fikk de bygget fjøset akkurat slik de ønsket - og klarte å holde budsjettet!

Kontakt oss