Besøk til verdens mest avanserte traktorfabrikk! 

I mars 2023 fikk 13 serviceteknikere fra Felleskjøpet Rogaland Agder besøke fabrikken til John Deere i Mannheim i Tyskland.

På fabrikken produseres det opptil 220 traktorer per dag og omlag hvert 5 minutt ruller det ut en splitter ny traktor klar for shipping. I fabrikken på Mannheim produseres det John Deere 6R og 6M til hele verden, dette er også våre mest solgte traktorer i Norge.

John Deere: Verdens mest avanserte traktorfabrikk i Mannheim.

Moderne fabrikk

John Deere fabrikken er svært moderne med mange spesiallagde maskiner som produserer svært avanserte komponenter.

Enormt reservedelslager

Reservedelslageret til John Deere er enormt og ligger vegg i vegg med produksjonen av traktorhytter, i Bruchsal, som ligger 30 minutters kjøretur fra hovedfabrikken i Mannheim.

I Bruchsal er det mange tusen kvadratmeter med reservedeler som blir shippet til hele verden.

"
Det som er så fint med å besøke denne fabrikken er at vi som besøker fabrikken kommer så tett innpå selve produksjonen, og får følge traktoren fra start og helt til den kjører ut av fabrikken. 

Jostein Susort, sjef i ettermarked i FKRA

I mars 2023 fikk 13 serviceteknikere fra Felleskjøpet Rogaland Agder besøke fabrikken til John Deere i Mannheim i Tyskland.

Lærlinger i FKRA får besøke John Deere fabrikken

Det er svært viktig for oss at ansattre som jobber med John Deere får besøke fabriken til John Deere. Her får de en helt annen forståelse for hvordan en trsktor blir til - det er rett og slett imponerende!

Vi har en strtegi om at alle som jobber med John Deere skal få besøke fabrikken innen 3 år. i tillegg innfører vi dette også for våre nye lærlinger. Dette tilbudet er svært populært blant lærlingene som skal bli fremtidige serviceteknikere.

"
Jeg må nok innrømme at det alltid er utrolig stas å være reiseleder til John Deere fabrikken med våre ansatte.

En er garantert å få med seg hjem en gjeng som er super fornøyde, og svært imponert over opplevelsen!

Jostein Susort, sjef i ettermarked i FKRA

Å arrangere tur til Mannheim

Når vi arrangerer en tur til John Deere i Mannheim, i tyskland, er det vanlig å legge et besøk til teknisk museum i Sinsheim. Her kan en se det som var verdens raskeste passasjerfly, nemlig Concorden. Det er også mange ulike sportsbiler og motorsykler.

Vi besøker også en typisk Tysk vingård med omvisning, og en får et innblikk i hvordan en god Tysk vin produseres.

John Deere feirer traktor nummer 2 millioner!

 

Andre artikkelkategorier: